📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
daf098 napisał/a:
Niegdyś sposób układania włosów stanowił oznakę określonej pozycji społecznej danej osoby np. mężczyźni należący do rodów królewskich nosili długie rozpuszczone włosy, ich poddani krótkie, a niewolnicy mieli całą głowę ogoloną
Tak, a później ludzie zaczęli używać mydła i przestali srać do wiader.
FrasQs napisał/a:
Gość zajebisty tylko nie rozumiem jak kurwa mężczyzna może nosić długie włosy..
A co w tym złego? Długie włosy są zajebiste, nieważne, czy u kobiet czy mężczyzn. Sam mam dość długie, i nie ściąłbym już ich na krótko...
BabyCow napisał/a:
Gosciu ma racje, dlugie wlosy to oznaka brudu albo lenistwa ;D
Nie? Moje włosy myję codziennie jak tylko wstanę z łóżka. Są czyste, proste i nie mam żadnego łupieżu, syfu etc. Czasami jest kurz, ale to zależy od miejsca w jakim jestem... Dalej twierdzisz, że to oznaka lenistwa i brudu?
omicronns napisał/a:
Tak, a później ludzie zaczęli używać mydła i przestali srać do wiader.
Owszem i z mężnych wojów stali się gładko uczesanymi,ogolonymi i pachnącymi cipkami w ślicznych ubrankach.
To ja już wolę srać do wiadra.
Cytat:
jakie gufno XD
nie no poważnie syf jak chuj
Syf cie robil, a po nim masz imie chuj.
mayth to mistrz w swoim gatunku . Nikomu nie udalo sie go podrobic, a wielu probowalo... 5letni producenci nie maja nawet szans.
Co za brudas... juz dawno nie widzialem faceta z pomalowanymi paznokciami...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów