Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Weź sobie znajdź jakiś pedalski fanpage i wrzucaj tych pedalow co ganiają za 1 pilka..
Bo naprawdę męskie jest jaranie się niczym.
Bo naprawdę męskie jest jaranie się niczym.
jaranie się niczym, na Sadolu też jest pedalstwem
Weź sobie znajdź jakiś pedalski fanpage i wrzucaj tych pedalow co ganiają za 1 pilka..
Zamknij mordę pajacu. Zacny materiał
Ktoś zapomniał:
I przez ciebie znów muszę walić, bo mi smaka narobiłeś
Po pierwsze primo - jakiekolwiek mordobicie w sporcie jest dla frajerów i lamusów.
Po drugie primo - większość piłkarzy ma mentalność dresów z wiejskiej dancbudy.
Po trzecie primo ultimo - ich "walka" sprowadza się jedynie do kopania z partyzanta korkami w plecy przeciwnika. Herosi kurwa.
swietnie podsumowane. pizdy silne w przewadze. albo jeden kryje sie za drugim
Po pierwsze primo - jakiekolwiek mordobicie w sporcie jest dla frajerów i lamusów.
Po drugie primo - większość piłkarzy ma mentalność dresów z wiejskiej dancbudy.
Po trzecie primo ultimo - ich "walka" sprowadza się jedynie do kopania z partyzanta korkami w plecy przeciwnika. Herosi kurwa.
add pierwsze primo - czyli wszelkie sporty walki są dla frajerów i lamusów.
add drugie primo - widać, że miałeś do czynienia z piłkarzami z B-klasy, max okręgówki
add trzecie primo ultimo - przypomnij sobie pana Zidane jak wyjebał gościowi z dyńki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów