Wierni kibice komentują mecz
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
monto napisał/a:
a znasz się na chlaniu browarów i opierdalaniu się?
W tym akurat mam czarny pas.
konrado, nie wiem teraz co mam z moim życiem zrobić. chyba się wyhuśtam
monto napisał/a:
P.S. ucieczka staremu z kondoma, tyle adrenaliny Ci sprawiła?
Ja jestem z próbówki
Najśmieszniejsi są tacy ludzi którzy maja w chuj do powiedzenia a nigdy nie byli na żadnym z meczów danej drużyny.To tak jak by ktoś nie ruchał , a chwalił by się ze ma osiągnięcia jak rocco
Grałem w takich ligach i to jest patologa a nie piłka nożna (:
Mój ojciec grał w B klasie, a ja od dzieciaka jeździłem z nimi na mecze. Co tam się działo to przechodzi ludzkie pojęcie. Współczuję sędziom w tych niższych ligach. Kumpel też sędziuje, czasem jak biega po linii to mówi, że ma dość, takie hasła lecą, że w słowniku ze świeczką ich szukać.
Sam pogrywam rekreacyjnie w B klasie i takie zachowania to standard akcja. Ba! Lepiej! To jest jeszcze pikuś. Lecz bez takich dantejskich rzeczy byłoby strasznie nudno. A tak człowiek się pośmieje, może rzucić kurwą. Jest ok.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów