📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby lekko uniosl przednie kolo,moze tak zle by nie bylo...
Takafura napisał/a:
Czy ktoś z sadoli miał wątpliwości co do finału ? Po setkach podobnych filmików staliśmy się ekspertami od fizyki ekstremalnej - jeszcze przed zjazdem czy skokiem trafnie typujemy skalę obrażeń.
Na moje stracił tylko przytomność. Jakieś wstrząśnienie mózgu będzie na bank. Część siły uderzenia przyjęły koła i łokcie i barek (który swoją drogą może być wybity) a sam facet ostatecznie uderzył o ziemie potylicą w trawiastą ziemię.
Dzięki znakomitym warunkom do jazdy na rowerze, można śmiało pokonywać trasy nieszablonowe i poczuć się jak warzywko .
Łoo panie, architekt powienien dostać nagrodę Pritzkera za naljepiej zaprojektowany zjazd dla rowerów. A dla pana 10/10 za wykorzystanie budowli.
Ciekawe jaki miał pomysł na zakończenie tego zjazdu, że co zrobi, potrójnego backflipa i 360? Może planował przez kontakt z ziemią przetransportować się na antypody? Za dużo gier, za mało fizyki skurwysyny...
Warzywniak w momencie spotkania się z rzeczywistością.
Raczej wygląda jakby mu kierownica uderzyła w przeponę i stracił przytomność.
Ujęcie z 2 kamer, brak miotania telefonami, pełna profeska nagrywających.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów