Małym penisem by dało rade w nos ładować;]
Kurwa, człowieku, parę tygodni temu pisałeś że Anal jest obleśny, rimming obrzydliwy, a seks oralny czymś nie do pomyślenia, a teraz piszesz o ładowaniu w jego nos małym penisem? Jak bardzo chorym i popierdolonym człowiekiem jesteś?? Czy Ty w ogóle wiesz co to seks?
Dla przypomnienia:
No nie robi całe szczęście, szmule z dyskoteki może wam robią ale porządna dziewczyna nie powinna, takie jest moje zdanie :* A jak robi wam laske to robiła i wczesniejszym ;p Jak to jest lizać czyjegos fiuta ? hahah
No dla mnie oral nie odpowiada i tyle. Uważaj bo ci zaraz żyłka pęknie ;] Tak kochasz te robienie lasek .... Jakieś przykre doświadczenia z dzieciństwa ?
Laska w jpg ci laski ziomek nie zrobi sorry ... pozdro :*
Jak można lizać rowa .... Trzeba być bezmózgiem. Liżesz rowa wiedząc ze wczesniej wylatywała tędy kupcia.... Prawdziwi sadyści
@up up up
Moja laska mi nie obciąga ustami, bo ma mózg. Jak twoja panienka chce to robić to gratuluje laski ;] Fajnie sie całować z własnym fiutem ? Opowiedz nam o tym
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów