Bruce Lee style
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jak ktoś jest drętwy za barem i nie umie zabawić klientów to rzuca butelkami.
W chuj atrakcja , czekasz na drinka 3 minuty i płacisz jak za litra
normalnie jakbym poszedł do baru i taki mi zaczął wywijać butelką przed nosem to wyrwałbym mu to i sam sobie zrobił drina, zapłacił i wydał reszte.
Nieważne, jak dobry jesteś w tym co robisz, zawsze znajdzie się Azjata, który robi to lepiej.
Jaki Bruce jak to jakis pizda barman jest ?
I właśnie w postach powyżej mamy liczne przykłady polskiej mentalności...
Człowiek ma pasję, się stara i trenuje, a zamiast zwykłego "nieźle, brawo", tyrada o tym, że szybciej jest po prostu nalać, wziąć kasę i się odpierdolić.
Nie wspomnę już nawet o tym, że nawet gdyby robił flaire za pomocą koktajli Mołotowa dostałby pewnie z 50 gr napiwku, oczywiście przy rachunku typu 99,50...
Niestety, polska mentalność barowa (z reguły) to piwo i od wielkiego dzwonu lubelska cebulówka...
Człowiek ma pasję, się stara i trenuje, a zamiast zwykłego "nieźle, brawo", tyrada o tym, że szybciej jest po prostu nalać, wziąć kasę i się odpierdolić.
Nie wspomnę już nawet o tym, że nawet gdyby robił flaire za pomocą koktajli Mołotowa dostałby pewnie z 50 gr napiwku, oczywiście przy rachunku typu 99,50...
Niestety, polska mentalność barowa (z reguły) to piwo i od wielkiego dzwonu lubelska cebulówka...
przez cały film miałem wrażenie że jest NIEDOMYTY! Oni tam chyba oszczędzają ostro na wodzie
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów