18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kierfeusz 2010-04-01, 18:16
Po obejżeniu tego filmiku jestem za aborcją!
Zgłoś
D................s 2010-04-01, 18:56
Gdzie był ojciec jak trzeba było topić?^^
Zgłoś
dymion 2010-04-01, 21:25
Boże, daj mi sił...

plum
Zgłoś
r................x 2010-04-01, 22:02
Odebrało mi mowę...
Ale i tak należą mu się "wyrazy uznania", a może i trochę litości za sam fakt, że się odważył.

A jak tylko odwróciłby się, to zajebać go
Zgłoś
ziomx123 2010-04-02, 0:57 1
o ja pierdole to jest normalna tragedia ; tragedia dla rodziny dla matki dla biednego ojca który na bank popadł w alkoholizm i nawet dla nieżyjących dziadków co pewnie się w grobie przewracają a najgorsze jest to ze jest to tragedia ogólnoświatowa bo coraz częściej tego typu ludzie robią karierę tylko dlatego ze ich debilizm aż tak razi w oczy ze przyćmiewa talenty innych no bo taki Bartuś zjeb na pewno jest bardziej rozpoznawalny niż przykładowo jego koleżanka ze szkoły (a na bank taka jest) która świetnie rysuje albo ma wręcz idealny do startu w karierze talent muzyczny lub aktorski:/
Zgłoś
darkfurby 2010-05-26, 13:10 1
Gdybym wiedział, że nie będzie żadnych konsekwencji to bym wyszedl na scene z desert eagle wymierzył w jego strone i kazał mu się położyć po czym pociągną bym za spust a tam by nie było magazynku Wtedy by zaczął płakać i błagać o litość, a wtedy wyjmuje magazynek z kieszeni przeładowuje i zadaje mu proste pytanie: co leci na cartoon network?
Zgłoś
s................t 2010-05-26, 17:15
A ja myślę, że jeszcze nie jest za późno, można mu jeszcze pomóc. Ale skoro matka spierdala ze wstydem zamiast zająć się wychowywaniem swojego dziecka to jest pierdolonym tchórzem. A ojciec zwykłą cipą.

Btw. Koleś nawet stara się tak samo jak Rutowicz zachowywać...

(Nie wchodźcie na jego kanał na YT jeśli Wam życie miłe. Koleś tak macha kamerką, że zrzygać się idzie)
Zgłoś
suiCid3R 2010-07-17, 1:04
Boże.......fascynuje go jola rutowicz,a nawet nie potrafi powiedzieć dlaczego....opakował się w jakieś gówniane komercyjne emo-sremo slogany i powtarza, naśladuje caly ten syf który się zewsząd wylewa...a w srodku pustka.

Powiedzcie Fochnie gdy was zapyta, ze nie ma woja nad Wita!!
Zgłoś
PureWhite 2011-01-08, 23:48
Zabić, zakopać, zapomnieć. Razem z tym pedałem.
Zgłoś
duxaj 2011-01-09, 7:00
Pierwszy raz narzygałem na klawiaturę ...
Zgłoś
zip_sklad 2011-01-09, 8:57
Tylko wejść i mu napierdolić na tej scenie.

Ten w środku zajebał eleganckiego facepalma pod koniec filmiku:)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów