Kurwa gość ma mega dystans do siebie wyszla taka pizdeczka ale jak juz zaczal mowic to nawet smiesznie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Parę słów komentarza. Standup na żywo jest dużo lepszy niż nagranie. Nie tylko chodzi o dowcip, tylko często o sytuację przed występem, o sytuację z sali, itd. Mówcie co chcecie, ale podoba mi się to dużo bardziej niż współczesne kabarety, które swoim poziomem obecnie sięgają 'Bercików' z czasów komuny.
Jeśli chcecie zobaczyć jak to wygląda naprawdę (a nie 'miekką' wersje dla telewizji) to wybierzcie się na stand up na żywo. Nie ma innej opcji. Oprócz poniższych wydarzeń w Warszawie na Chłodnej 25 działa klub komediowy, wydarzenia tamże na klubkomediowy.pl/events/ , często są też wydarzenia tego typu np. w Śnie Pszczoły [najbliższe 22.01 i 29.01]
2013.01.20 | 20:30
Antrakt, Katowice
Kacper Ruciński, Abelard Giza
2013.01.28 | 20:00
Klub Frisk, Chojnice
Michał Sufin, Bartek Walos
2013.01.29 | 20:00
Piwiarnia Warka, Gdańsk
Bartek Walos, Michał Sufin
2013.01.31 | 20:00
Mesa Klub, Białymstok
Karol Kopiec, Antoni Syrek-Dąbrowski
2013.02.06 | 20:00
Klub Gwarek, Krakowie!
Maciej Buchwald
2013.02.20 | 17:21
Klub Sing Sing, Szczecin
Jeśli chcecie zobaczyć jak to wygląda naprawdę (a nie 'miekką' wersje dla telewizji) to wybierzcie się na stand up na żywo. Nie ma innej opcji. Oprócz poniższych wydarzeń w Warszawie na Chłodnej 25 działa klub komediowy, wydarzenia tamże na klubkomediowy.pl/events/ , często są też wydarzenia tego typu np. w Śnie Pszczoły [najbliższe 22.01 i 29.01]
2013.01.20 | 20:30
Antrakt, Katowice
Kacper Ruciński, Abelard Giza
2013.01.28 | 20:00
Klub Frisk, Chojnice
Michał Sufin, Bartek Walos
2013.01.29 | 20:00
Piwiarnia Warka, Gdańsk
Bartek Walos, Michał Sufin
2013.01.31 | 20:00
Mesa Klub, Białymstok
2013.02.06 | 20:00
Klub Gwarek, Krakowie!
Maciej Buchwald
2013.02.20 | 17:21
Klub Sing Sing, Szczecin
Nie żebym hejtował ale wybrałeś najgorszy występ z calego Comedy central stan upu...
@up
Ja polecam Karol Kopiec, Antoni Syrek-Dąbrowski. Bardziej dla 20-30 latków
@up
Ja polecam Karol Kopiec, Antoni Syrek-Dąbrowski. Bardziej dla 20-30 latków
Ci ludzie na publice pewnie przymusowo musieli blanta zjarać, nie uśmiałem się ani raz.. nic w tym śmiesznego, a tam to aż płaczą ze śmiechu.. :O
@Co do top komentarza
0:24- blondyna i kolo w okularach
1:13- blondyna i kolo który aż zesztywniał z wrażenia
Swoją drogą to blondi całkiem całkiem.
0:24- blondyna i kolo w okularach
1:13- blondyna i kolo który aż zesztywniał z wrażenia
Swoją drogą to blondi całkiem całkiem.
Gościu nie potrafi opowiadać. Brzmi zupełnie nienaturalnie, nawet sie kurwa przez cały ten jego "występ" nie uśmiechnąłem.
Po ilości wystawionych piw myslałem, że będzie fajne
Czy was też co chwile wkurwiał dźwięk wyskakującego okienka windows nagrany na filmiku i szukaliście gdzie coś wyjebało?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów