📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Albo przybyłem z przyszłości i nie wymazali mi całej pamięci albo już to gdzieś widziałem..
Trzeba być takim samym pajacem jak on żeby jarać się tym filmikiem.
Specjalnie sie kutas za dziada starego przebrał bo wiedział ze solidny wpierdol by dostał
Dno i kilometr mułu. To i te inne sranki. Mam nadzieję, że dostanie kiedyś wpierdol od kogoś jak panowie z początku filmiku i wtedy będzie materiał godny sadistica.
a ja dalem browara bo w koncu pojechali go jak skurwiala szmate czyli tak jak nalezy...
Japierdole udaje ślepego, ale wie że gada do faceta bądź kobiety no kurwa debil by się nabrał.
A pierdolicie, że coraz gorsze ma filmiki mi tam się podobał i to jeden z jego lepszych jest
-Dzwonie po psiarnie.
-Wykręcił pan numer?
-Zaraz Ciebie kurwa wykręcę
-A je pan kupę?
Skisłem
-Wykręcił pan numer?
-Zaraz Ciebie kurwa wykręcę
-A je pan kupę?
Skisłem
@nek91
Dokładnie. A najlepsze jest to, że utrzymuje kontakt wzrokowy i patrzy na rozmówcy.
Dokładnie. A najlepsze jest to, że utrzymuje kontakt wzrokowy i patrzy na rozmówcy.
No kurwa, za to właśnie kocham ten kraj. Zero tolerancji dla pedałów i szmciarzy
a typeczek za zjebane poczucie humoru i gównianą adaptację mody z
us mam nadzieje ze w morde dostal, albo dostanie az mu sie odechce
a typeczek za zjebane poczucie humoru i gównianą adaptację mody z
us mam nadzieje ze w morde dostal, albo dostanie az mu sie odechce
1:18 'Zawsze mi sie to zdarza'
wtf czesciej jej sie zdarza ze ktos do niej z dildosem podchodzi i pyta czy to jej ?
wtf czesciej jej sie zdarza ze ktos do niej z dildosem podchodzi i pyta czy to jej ?
na chuj mam ten filmik otwierać jak jakiś piździelec strescil najlepsze fragmenty?? i jeszcze dostał za to piwa? ja pierdole...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów