Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biorąc pod uwagę zabory i to że co jakiś czas przetacza się przez teren naszego kraju jakaś obca armia gwałcąca wszystko co na drzewo nie spierdala - to z tą czystością bym uważał
Ja nie rozumiem, czemu mowa nienawiści szerzona przez loaloa (która bezpośrednio podpada pod paragraf KK) jest ignorowana przez moderatorów pomimo pisemnego zgłoszenia naruszenia zasad serwisu. Nawet ostrzeżenia mu nie wlepili za ostatnie bluzgi na osoby narodowości polskiej.
Wstyd, moderacja, wstyd.
Cóż, zgłoszenie do zarządu strony nie pomogło, może pomoże prokuratura. Jak się będzie musiał wytłumaczyć właściciel portalu to się W5 szybko znajdzie.
A o chuj Ci chodzi, nic takiego nie napisał tutaj a się przyjebałeś do niego.
Sraja sie o komentarze pawiany jedne. Ladnym trzeba byc przegrywusem zeby sobie to brac na serio
No chyba ze taki pateiota, dla kraju tuskowi by pale zrobil
@ Loaloa zaraz zaraz, ale u ciebie we fladze nie ma czerwonego, tylko niebieska, sześcioramienna gwiazda
I półmetrowy murzyński kutas.
sjp.pwn.pl/slowniki/imigrant.html
To zobacz posty tego człowieka z ostatniego tygodnia. To jakiś twój kolega czy coś? W dupie mam czy to troll czy nie, zasady take same dla wszystkich. Za ciśnięcie na żydów, czarnych i brudasów były zgłoszenia już z sadistica, niektóre przez administrację strony - a za ciśnięcie na nas to już kurwa nie?
Wkurwia mnie taka hipokryzja - no chyba że ktoś jest z resortu i mu za to płacą, to może tego nie zrozumieć.
@jakisdebilzSanoka
No chyba ze taki pateiota, dla kraju tuskowi by pale zrobil
Długo nad tym myślałeś? Wysyp wakacyjnej inteligencji...
Co naprawdę oznacza być Polakiem!
Ja nie rozumiem, czemu mowa nienawiści szerzona przez loaloa (która bezpośrednio podpada pod paragraf KK) jest ignorowana przez moderatorów pomimo pisemnego zgłoszenia naruszenia zasad serwisu. Nawet ostrzeżenia mu nie wlepili za ostatnie bluzgi na osoby narodowości polskiej.
Wstyd, moderacja, wstyd.
Cóż, zgłoszenie do zarządu strony nie pomogło, może pomoże prokuratura. Jak się będzie musiał wytłumaczyć właściciel portalu to się W5 szybko znajdzie.
Nie wiesz co z nim zrobić?
Zgłoś to na tej stronce otwartej zglośćnienawiść.pl czy jakoś tak i niech prokuratura się tym zajmie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów