18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
~żułw 2013-10-11, 7:28 17
zdrowoyebne napisał/a:

- tym razem osoby mogą oglądac z siusiakiem poniżej 15 cm - bede wyrozumiały dla was sadolskie siusiaczki :*

twoja stara nie narzeka

Życie to zupa, a ja mam widelec
Zgłoś
binek666 2013-10-11, 7:50 1
Prawde mówiąc, brakowało mi tego typu sadyzmu :* dzię-ku-je-my!
Zgłoś
Vendal 2013-10-11, 8:20 23
Achievement unlocked!

Zgłoś
Krak 2013-10-11, 8:23 1
zdrowoyebne napisał/a:

z siusiakiem poniżej 15 cm

Ale o co chodzi, selekcję jakąś, potrzebujesz zrobić gł. gardło?
Zgłoś
kropelkasiku 2013-10-11, 8:26
on po arabsku nawija?
Zgłoś
Cube11 2013-10-11, 8:37 1
zdrowoyebne napisał/a:

tym razem osoby mogą oglądac z siusiakiem poniżej 15 cm - bede wyrozumiały dla was sadolskie siusiaczki :*

i tak obejrze
Zgłoś
lasyk 2013-10-11, 9:10 1
15 cm to jak najbardziej prawidłowa przeciętna europejska parówa. Sam mam taką i nie narzekam, choć jak prawie każdy facet chciałbym mieć trochę większego Ale daje rade. Więc 14-15 centymetrowcy grzyby do góry.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-10-11, 9:53 1
zdrowoyebne napisał/a:

\ tym razem osoby mogą oglądac z siusiakiem poniżej 15 cm - bede wyrozumiały dla was sadolskie siusiaczki :*

w zwodzie czy w spoczynku ma mieć te 15 cm bo nie wiem czy mogie oglondać
Zgłoś
P................r 2013-10-11, 9:59
wyje jakby okres godowy zaczął się jakiś zwierząt.
Zgłoś
zdrowoyebne 2013-10-11, 10:12
ahahhahahaahhaa z tym siusiakiem to czyste ciepłe zarciki nie mam kompleksów itp itd po prosotu Urozmaicam wasze internetowe sexualne zycie ! co ja p[ie*dole...
Zgłoś
mare30ks 2013-10-11, 10:32
o co chodzi, przeciez wyladowal
Zgłoś
nevarethan 2013-10-11, 10:37
2:04 - mowi "pojebało" i wszystko jasne, ze kumple mu kawał wywinęli
Zgłoś
abdul 2013-10-11, 10:49
moj boze. juz chyba dekade temu widzialem ten filmik. powaznie
Zgłoś
zdrowoyebne 2013-10-11, 14:04
abdul filmik stary to potwierdzam ostattnio na niego trafilem wiec wrzucilem
Zgłoś
KANIBAL22 2013-10-11, 16:37
sie nie umie skakac sie nie skacze bo sie mozna zabić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem