18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:15
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-19, 14:26
Bateria w iPhone
Mizantrop • 2012-11-15, 16:31
Mój nowy IPhone 5 jest rewelacyjny! Piszę z niego tego posta. Tylko bateria jest nieco sła
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K................k 2012-11-15, 19:24 4
up

tak jorguś, tak.
Zgłoś
Ileev 2012-11-15, 19:38 6

Sam mam Iphona 5 i na baterię nie narzekam. Żeby nie być gołosłownym zdjęcie powyżej.

A teraz niech się zacznie hejt na mnie, że mam Iphona, proszę bardzo
Zgłoś
Niflheim6 2012-11-15, 19:40 8
A ja Cię nie zhejtuje, bo sama chciałabym wypróbować co jest prawdą a co mitem w tych całych ajfonach. problem w tym że cena mnie za każdym razem odstrasza.
Zgłoś
sadol125 2012-11-15, 19:43
KidDynamite

Na konkretny argument umiesz tylko w ten sposob odpowiedzieć?
Zgłoś
k................s 2012-11-15, 20:13 4
Ileev napisał/a:

Sam mam Iphona 5 i na baterię nie narzekam. Żeby nie być gołosłownym zdjęcie powyżej.

A teraz niech się zacznie hejt na mnie, że mam Iphona, proszę bardzo

Uchowaj boże od hejtowania Ciebie, ale zakładając, że ostatnie ładowanie było do 100%, używasz telefonu prawie 10h i został Ci 1% baterii, i to jest wg Ciebie dobra bateria?
Zgłoś
Ileev 2012-11-15, 20:19
kares napisał/a:

Uchowaj boże od hejtowania Ciebie, ale zakładając, że ostatnie ładowanie było do 100%, używasz telefonu prawie 10h i został Ci 1% baterii, i to jest wg Ciebie dobra bateria?

No właśnie, używałem go 10h, natomiast na baterii działał 53h("W gotowości" o tym świadczy) bez ładowania.

Inaczej ujmując... na baterii wytrzymał ponad 2 dni z czego 10h ekran był załączony.
Zgłoś
k................s 2012-11-15, 20:31 1
Ileev napisał/a:

No właśnie, używałem go 10h, natomiast na baterii działał 53h("W gotowości" o tym świadczy) bez ładowania.

Inaczej ujmując... na baterii wytrzymał ponad 2 dni z czego 10h ekran był załączony.

Możliwe, że masz rację, a ja się przydupcyłem. Jeżeli w tym całym Iphonie 10h używania = 10h rozmowy to całkiem nie lichy wynik. Ale to nadal Iphone.
Zgłoś
envoy 2012-11-15, 20:34 4
bitch please
Zgłoś
Stalovy 2012-11-15, 20:37
53h na gotowości, hm... SGS+ maksymalnie wytrzymał u mnie 5 dni bez ładowania.
Zgłoś
andyq 2012-11-15, 20:51
Mnie rozpierdala opcja gadania z tym ustrojstwem . Jak widzę ludzi pytających:
-Lubisz mnie?
-Tak lubię cię bardzo. itp.
Powstał dla samotnych czy co?
Sam go nie mam i nie kupię. Żal mi dupy nie ściska że mnie nie stać itp. bo mnie kurwa stać ale nie lubię sprzętów z nagryzionym jabłkiem. Ceny są zawyżone i to sporo. Z 80% opcji nawet nie skorzystacie. No i ta awaryjność. Jak podświetlenie będzie tak padało jak w 3g to ja dziękuję.
Ogólnie fajna "zabawka" ale nie dla mnie. Jak ktoś lubi to niech kupuje.
Ale nabijanie się bo słaba bateria i powtarzanie tych bzdur przez kogoś kto widział go tylko online to już wieś.
Włącz w Samsungu dane pakietowe i odpal np. yahoo mail żeby cię informował o poczcie przychodzącej to zobaczymy czy go nadążysz ładować.
Zgłoś
ellsworth 2012-11-15, 20:59 1
Ileev napisał/a:

To jest jakiś żart?? 2 dni?? Jak jadę na dwa tygodnie gdzieś to zazwyczaj nawet nie zabieram ładowarki do mojego poczciwego Sagema, bo nie ma szans się rozładować w tak krótkim czasie, a ty mi piszesz, że 2 dni to nie jest powód do narzekań? Tyś chyba pomylił telefon mobilny ze stacjonarnym!
Zgłoś
H................2 2012-11-15, 21:12 1
Słyszałem że Iphon 5 rozdają mężczyzną z bardzo małymi pałami
Zgłoś
sadol125 2012-11-15, 21:24
HouseFly92 napisał/a:

Słyszałem że Iphon 5 rozdają mężczyzną z bardzo małymi pałami

A co? dostałeś jakiś?

ellsworth napisał/a:

To jest jakiś żart?? 2 dni?? Jak jadę na dwa tygodnie gdzieś to zazwyczaj nawet nie zabieram ładowarki do mojego poczciwego Sagema, bo nie ma szans się rozładować w tak krótkim czasie, a ty mi piszesz, że 2 dni to nie jest powód do narzekań? Tyś chyba pomylił telefon mobilny ze stacjonarnym!

Tyś chyba pomylił smartphone ze zwykłą komórką.
Miałem kiedyś nokie z czarno-białym wyświetlaczem i trzymała prawie miesiąc.Taki telefon to namiastka komputera, i można go porównywać z telefonami o podobnych parametrach jak SGS3 HTX one X itd.
Zgłoś
M................w 2012-11-15, 21:36
A ja nie rozumiem tego całego hejtingu na iphona. Okej, wydają telefon co rok, ale przecież tak robi każda firma, np. sony wydaje tryliard wersji xperii i do tego już nikt się nie przyczepi.
Żeby nie było, sam mam piękną, białą xperie x8 i jest dobrze.
Zgłoś
T................s 2012-11-15, 21:43
Kiedy będize iPhone 6?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem