📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bezlitosny napisał/a:
Prawiczek się zezłościł, pozostałych 28 mu zawtórowałowkurwiają mnie takie komentarze jak ten na górze czy już do kurwy nędzy nie można grać na kompie?! czy trzeba jebać się cały dzień z kobietą ( bez kutasa )
@up wkurwiacie mnie i chyba zaraz kupie BF3 i sam tak bede latal
androgenius napisał/a:
Prawiczek się zezłościł, pozostałych 28 mu zawtórowało
tak tak jak ma twoja dziewczyna/żona na nazwisko panie ,,Po stosunku" avi. czy jpg. ??? z resztą to nie ma znaczenia wracaj do niej na red tube załadowany filmik już czeka
chyba muszę wymienić kompa bo te gry raczej mi nie pójdą, a chętnie bym pograł :/
Zajebista akcja! Pamiętajmy, że Battlefield 3 to arkadówka nastawiona na zabawę. Jak ktoś chce symulacji niech sięga po grę America's Army lub ArmA.
A ja jestem prawiczkiem, no i co z tego? Jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza.
Akcja przednia, gdzieś jeszcze na kwejku był taki .gif z podobnym gaming'iem, tyle, że gościu wprowadził samolot w beczkę, wyskoczył, tak jak tu rozwalił drugi samolot z wyrzutni rakiet/granatów i wsiadł znów do swojego Jambo Jeta, który w tym czasie dokończył beczkę dokładnie pod nim.
btw. muzyczka po wyskoczeniu to chyba z JAG, taki serial leciał, nie?
Wojskowe Biuro Śledcze czy jakoś tak...
Akcja przednia, gdzieś jeszcze na kwejku był taki .gif z podobnym gaming'iem, tyle, że gościu wprowadził samolot w beczkę, wyskoczył, tak jak tu rozwalił drugi samolot z wyrzutni rakiet/granatów i wsiadł znów do swojego Jambo Jeta, który w tym czasie dokończył beczkę dokładnie pod nim.
btw. muzyczka po wyskoczeniu to chyba z JAG, taki serial leciał, nie?
Wojskowe Biuro Śledcze czy jakoś tak...
takie z was jebaki o 20 gdy się impry rozkręcają siedzicie na sadolu i spinacie dupy jak kto gra i kto rucha
jeszcze się na tych zapędach przejedziecie i zaręczycie nieszczęślwie i nic innego wam nie zostanie jak net
jeszcze się na tych zapędach przejedziecie i zaręczycie nieszczęślwie i nic innego wam nie zostanie jak net
Bezlitosny napisał/a:
up mam to samo tylko w worlds of tanks
O tak gimbusy grające w WoT'a to plaga. Zgadzam się w 100%.
brawa za skilla:D
a tak w ogóle to na darwarezie można znaleźć działającą wersję BF3? ściągałem wczoraj i zjebane party były. jak ktoś mógłby niech linka podeśle
a tak w ogóle to na darwarezie można znaleźć działającą wersję BF3? ściągałem wczoraj i zjebane party były. jak ktoś mógłby niech linka podeśle
Zajebisty skill, czasem różne rzeczy się zdarzają w grach, ale tutaj widać zdecydowanie i precyzję. Pro
ch*jowy wybuch
Szacunek do przeciwnika?
Blade ziele napisał/a:
brawa za skilla:D
Nie warto ściągać dla samego singla. Warto kupić dla multi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów