📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
WhyMe? napisał/a:
Znowu się jarają tą grą. Co w tym takiego? Chuj że mi nie pójdzie
Bo największą satysfakcję daje nam fakt, że nie masz tej gry, bo jesteś biedny.
Chitler napisał/a:
Bo największą satysfakcję daje nam fakt, że nie masz tej gry, bo jesteś biedny.
nie ma to jak wypowiedź dzieciaka który chciał być śmieszny...
Kurwa :/ po pierwsze, przestańcie odpierdalać z tą niby cenzurą. Co to kurwa znaczy "ch*jowy"? Dla mnie ten wybuch nie jest "ch*jowy", tylko chujowy. A po drugie wnioskuję o zbiornik na filmiki z battlefieldem (od chuja ich ostatnio się tutaj pokazuje) oraz zbiornik dla skyrima (z tego samego powodu co battlefield).
Miał być wybuch, a chuja widać ;/
up OSP zamyka remizę o północy, a nocnego raczej na wsiach nie mają.
Bezlitosny napisał/a:
wszystko co nie obsługuje Windowsa Xp to gówno dla mnie mam viste ale wiadomo wszystko tam nie działa nawet net wiedz siedze na xp no nic chyba że ktoś już znalazł sposób jak grać na Xp-eku? piwko za kreatywność tych gości
To, że nie potrafisz czymś się posługiwać, nie znaczy ze jest do dupy. Np. przecinki to bardzo fajna rzecz jest . Radzę czasem skorzystać.
xymer napisał/a:
nie ma to jak wypowiedź dzieciaka który chciał być śmieszny...
Nawet nie próbowałem.
serie filmikow o battlefield uwazam za otwarta!
Czemu się denerwujecie? Weszło poprostu paru plebow ktorzy maja konta na sadolu i chca pokazac co to nie oni a wrzeczywistosci ich monobrwi nie pozwoliły by im sie spojrzec na jakas laske. Wielkie mi kurwa maczo ktos mi cos kiedos mowil o takim portalu jak "kozaki przez neta" ? czy to był jakis klan czy cos? nie pamietam. Radzę sie tam zapisac a nie szczekac nie potrzebnie i denerwowac tylko ludzi ktorych stac na kupno takiej gry a wam frajerzy pozostalo jedynie płakac i pisac jacy jestescie zajebisci bo wyrywacie na miescie, chyba kurwa trawe zębami.
ja to bym do dzisiaj grał w takie gry, ale mama mi nie chciała kupić nowego komputera i mi chodzi tylko colin mcrae rally 2 na średnich detalach którego przeszedłem już 19 razy, więc postanowiłem wyjść z domu i znaleźć sobie dziewczynę ale ponapierdalałbym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów