Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oni specjalnie okaleczają konie, aby wyrobić w nich nawyk takiego chodzenia.
To jest ta sama zasada jak odchylanie się penisa w prawo bądź lewo? Bo ja słyszałem, że chuj ucieka na widok ręki.
Panie Mularz, nie pierdol pan jak się nie znasz.
Czytałem o tym
To jest ta sama zasada jak odchylanie się penisa w prawo bądź lewo? Bo ja słyszałem, że chuj ucieka na widok ręki.
Majaczysz. Wziąłeś dzisiaj leki?
Fuck Yeah, w końcu na sadolu coś dla fanek dużych koni:D A tak na serio to w każdym dresażowym układzie można znaleźć coś takiego. I nauczenie konia takich sztuczek wcale nie wiąże się z bólem - wiem bo szkoliłam parę koni
W jaki sposób nauczyłaś je, aby podnosiły tak wysoko kopyta?
@Pan Mularz Nie wiem czy słyszałeś o czymś takim jak jak Natural Horsemanship. To sposób pracy z koniem polegający na dialogu i zabawie. Nie używasz przymusu, przemocy. Można nauczyć konia wszystkiego, począwszy od piaffu/pasażu -po stawanie dęba/ kładzenie się . I to wierz mi, jest bardzo przyjemne dla konia, plus buduje więź.
Natural Horsemanship, jasne.
Pewnie wbijali mu gwoździe w kopyta albo dawali na gorącą blachę itp.
Majaczysz. Wziąłeś dzisiaj leki?
Zrozumiesz wreszcie, że jesteś chujowy wraz ze swoim chujowym życiem i postami na forum? Piszesz nie na temat, próbując komuś dojebać, co skutkuje werbalnym bukkake na ciebie za każdym razem. Oszczędź więc czasu innym i spróbuj trzymać tampony pod ręką.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów