Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A właściciela to bym zajebał za takie coś to Kurwa śmieć pierdolony szmaciarz zajebany.
No skurwysyn właściciel nie mogę na to patrzeć, przez tego szmaciarza kot będzie długo zdychał o cierpiał patrzcie jak kurwa szmata z gościa!
Pies do utylizacji i koniec tematu, szkoda kota...
Tylko do utylizacji to nadaje się kot. Pies przerobił go mielonkę. W środku pewnie zamiast organów ma zupę. Piesek wyszedł z walki w dobrym stanie, więc sobie jeszcze sporo pożyje.
Pies do utylizacji i koniec tematu, szkoda kota...
To go sobie w domu trzymaj i niech ci smrodzi do kuwety, pies był u siebie... I pies jebał tego kota.
Dobra.
A ja się będę śmiał jak mu zacznie ich ubywać. W końcu mieszkamy przy ruchliwej drodze.
Filmik fajny - poprawił mi nastrój
Pierdolicie wszyscy, pies był u niego na podwórku, koty raczej u siebie nie były, też mam sąsiada pojebanego kociarza, cholerne siersciuchy srają i szczają gdzie tylko się da a najbardziej upodobały sobie dzieciaków piaskownicę, jak zrobi się chłodniej to grzeją się na masce samochodu, maska cała porysowana. Jak tylko widzę je na działce to też puszczam psa, już się ich trochę przerzedziło. Masz zwierzaka to panuj nad nim żeby nikomu w szkodę nie wchodził...
Piwko. Jebane siersciuchy. Kot teściów co chwilę przynosi mi pod drzwi flaki z mysz, ptaków i wiewiórek,niech wypierdala z takimi prezentami szkodnik jeden. W końcu się wkurwię to puszcze psa i zagryzie to kocisko.
A gościu który to nagrywał powinien zejść i dobić te mielonkę żeby się nie męczył zwierz. Ale kota mi nie szldoa, mogły się tłuc na podwórku, na którym ktoś nie miał psa - peszek. Poza tym pies zareagował prawidłowo, nie ma takiego bicia się i chuj
oby piesek pożył długo i szczęśliwie a kociarzom wielki chuj w dupe
Pierdolicie wszyscy, pies był u niego na podwórku, koty raczej u siebie nie były, też mam sąsiada pojebanego kociarza, cholerne siersciuchy srają i szczają gdzie tylko się da a najbardziej upodobały sobie dzieciaków piaskownicę, jak zrobi się chłodniej to grzeją się na masce samochodu, maska cała porysowana. Jak tylko widzę je na działce to też puszczam psa, już się ich trochę przerzedziło. Masz zwierzaka to panuj nad nim żeby nikomu w szkodę nie wchodził...
Dokładnie tak u mnie było podobnie. Kot siostry mojemu tacie całą skórzana kanapę zadrapał w nowym aucie, maske w moim samochodzie też podrapał siersciuch jebany, szykował się do zniszczenia siedziska w motocyklu, ale nie zdążył bo wywiozłem skurczysyna a siostrze powiedziałem, że pewnie tir go jebnął.
Jeśli kotki tego twojego sąsiada ci włażą na maskę to zrob to samo, albo weź wiatrówkę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów