18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
k................z 2013-02-13, 16:27 6
Xiaq napisał/a:

20 sekund, może uda się fapnąć ze dwa razy

teraz wieczor masz zaklepany

Zgłoś
skurwysyn666 2013-02-13, 16:30
Z okazji walentynek, wszystkiego chuj wam w dupę ! a nie kurwa, to jutro
Zgłoś
A................e 2013-02-13, 16:54 8
Zgłoś
radek225 2013-02-13, 17:09 9
Prawdziwa, kochająca się para okazuje sobie szczere uczucia każdego dnia, a nie tylko 14 lutego. Skoro 14 luty to święto zakochanych, to ja ogłaszam dzień 15 lutego dniem bezpieczeństwa na drodze. Każdy, kto ma samochód niech tego dnia zwraca uwagę na znaki drogowe, ograniczenia, pierwszeństwo itp. Za to cały rok niech ma w dupie cały kodeks drogowy. Niech tratuje każdego przechodnia na drodze, i powoduje tyle wypadków i kolizji, dopóki samochód będzie w stanie jechać i nie będzie się nadawał na złom. Wypierdalać z tym jebanym amerykańskim świętem jak najdalej. Każda kochająca się para ma walentynki na okrągło. Jakieś jebane, hamburgerskie święto nie musi pewnym osobom przypominać, że są same. Są osoby, które naprawdę chciałyby się z kimś związać, ale nie mogą. Przykładowo ja. Sroce spod ogona nie wyleciałem, problemów z zagadaniem do kobiety nie mam, od nie jednej dziewczyny słyszałem, że jestem świetnym, ograniętym facetem. Ale co z tego, jeśli do której bym nie zagadał, to każda od 2, 3 lat ma chłopaka/męża. Mieszkam z 2 współlokatorkami. Obie mają 19 lat i obie są od 3 lat zajęte. I tak jest z KAŻDĄ! Nawet te, co są garbate, szczerbate, zezowate i mają jedną drewnianą nogę są zajęte. O normalnej, ładnej dziewczynie nie będę nawet wspominał. Ostatnio spotykałem się z 19 latką, która od 6 lat jest z jednym i tym samym facetem. Dlatego dzień 14 lutego wystrzeliłbym na Marsa wraz z pierwszymi kolonizatorami. A najlepiej z najbliższą misją bezzałogową.
Zgłoś
j................e 2013-02-13, 17:20
Kirk napisał/a:

@zsakuł
@repowski
@SuchySzczepan
@qoax666

Jestem zbyt głupi, wyślijcie mi tłumaczenie na prywatną wiadomość

PS: Tak chcę, sprawdzić, czy to jest lubienie, bo chce być światowy i niby rozumiem co mówią ;D
Zgłoś
Marta03Mika 2013-02-13, 17:48
Moze ktos podeslac link do tego filmu na youtube ?
Zgłoś
Kongouh 2013-02-13, 17:53
Tylko czekałem na to, az powie "becouse I kill you"
Zgłoś
P................k 2013-02-13, 18:30
@Marta03Mika
www.youtube.com
Zgłoś
radek225 2013-02-13, 18:33 3
Z okazji walentynek jebać żydów. I cyganów. Tak profilaktycznie.
Zgłoś
Macc005 2013-02-13, 19:59
Świat według Bundych- Serial każdego Sadola
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-02-13, 20:01
Ma ładne duże oczy.
Zgłoś
mildyner 2013-02-13, 20:09
Zajebiste w niej jest to, że jest w pełni świadoma, że jest znana ca całych Internetach jako mem Overly Attached Girlfriend, a do tego to wykorzystuje w swoich vlogach kreując siebie na postać z mema
Zgłoś
Fiszu 2013-02-13, 20:31
Nie wiem, czy ktokolwiek zauważył, ale tam po ostatnich jej słowach jak w mordę strzelił pasuje "..or I'll kill you"....
Zgłoś
e.makarena17 2013-02-13, 23:41
Ah Laina...
Zgłoś
Kowalien 2013-02-14, 3:13
walentynka dla każdego, nikogo nie odrzuci, każdego przytuli.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem