ach te oczy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
ach te oczy
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z okazji walentynek, wszystkiego chuj wam w dupę ! a nie kurwa, to jutro
Prawdziwa, kochająca się para okazuje sobie szczere uczucia każdego dnia, a nie tylko 14 lutego. Skoro 14 luty to święto zakochanych, to ja ogłaszam dzień 15 lutego dniem bezpieczeństwa na drodze. Każdy, kto ma samochód niech tego dnia zwraca uwagę na znaki drogowe, ograniczenia, pierwszeństwo itp. Za to cały rok niech ma w dupie cały kodeks drogowy. Niech tratuje każdego przechodnia na drodze, i powoduje tyle wypadków i kolizji, dopóki samochód będzie w stanie jechać i nie będzie się nadawał na złom. Wypierdalać z tym jebanym amerykańskim świętem jak najdalej. Każda kochająca się para ma walentynki na okrągło. Jakieś jebane, hamburgerskie święto nie musi pewnym osobom przypominać, że są same. Są osoby, które naprawdę chciałyby się z kimś związać, ale nie mogą. Przykładowo ja. Sroce spod ogona nie wyleciałem, problemów z zagadaniem do kobiety nie mam, od nie jednej dziewczyny słyszałem, że jestem świetnym, ograniętym facetem. Ale co z tego, jeśli do której bym nie zagadał, to każda od 2, 3 lat ma chłopaka/męża. Mieszkam z 2 współlokatorkami. Obie mają 19 lat i obie są od 3 lat zajęte. I tak jest z KAŻDĄ! Nawet te, co są garbate, szczerbate, zezowate i mają jedną drewnianą nogę są zajęte. O normalnej, ładnej dziewczynie nie będę nawet wspominał. Ostatnio spotykałem się z 19 latką, która od 6 lat jest z jednym i tym samym facetem. Dlatego dzień 14 lutego wystrzeliłbym na Marsa wraz z pierwszymi kolonizatorami. A najlepiej z najbliższą misją bezzałogową.
Kirk napisał/a:
@zsakuł
@repowski
@SuchySzczepan
@qoax666
Jestem zbyt głupi, wyślijcie mi tłumaczenie na prywatną wiadomość
PS: Tak chcę, sprawdzić, czy to jest lubienie, bo chce być światowy i niby rozumiem co mówią ;D
Moze ktos podeslac link do tego filmu na youtube ?
@Marta03Mika
www.youtube.com
www.youtube.com
Ma ładne duże oczy.
Zajebiste w niej jest to, że jest w pełni świadoma, że jest znana ca całych Internetach jako mem Overly Attached Girlfriend, a do tego to wykorzystuje w swoich vlogach kreując siebie na postać z mema
Nie wiem, czy ktokolwiek zauważył, ale tam po ostatnich jej słowach jak w mordę strzelił pasuje "..or I'll kill you"....
Ah Laina...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów