Błagam tylko nie piszcie znów że to FAKE
Błagam tylko nie piszcie znów że to FAKE
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Modliszka
i co? czujesz sie i jestes z tego powodu lepsza?co mnie obchodzi kiedy sie zarejestrowalas, co za brednie piszesz czy komu dajesz dupy...?
Czy Ty kurwa pedał jesteś?
Zagladam tu od niechcenia ostatnio, wole www.sadistic.com tam jest to co powinno byc.
No to zostań tam i nie zawracaj nam dupy.
Płakać po Tobie nie będziemy.
Weźcie się w garść kurwa
świat schodzi na psy... co poniektórzy z nim...
Ja pierdole, i teraz ogonki jak jeden za Modliszką... Dajcie spokój, to ich kłótnia.
Ja kłótnię z Ruplestiltskin, zakończyłam wcześniej. Skoro chłopakom nie podoba się zachowanie wyżej wymienionego użytkownika to nie widzę przeszkód aby wyrazili swoją opinię na ten temat. Nie rozumiem również Twojej uwagi, która w tym przypadku nie należy do najtrafniejszej .
więc zalecam wyluzowanie nasieniowodu u panów a u pań zrobienia sobie dobrze aby pozbyć się energii... każdy ma swój rachunek a z opinią zapraszam na SB ~Linekk będzie zadowolony pewnie...
BTW : braciszek z mackami jest chyba ustawiony wyżej na szczeblach ewolucji
Hehe.... Prawdziwi mężczyźni i prawdziwe Kobiety wiedzą kiedy przestać ...
No widzisz i sam sobie gola wbiłeś.
No widzisz i sam sobie gola wbiłeś.
ja nie wnikam co się działo i nie dołączam się do niczyjej ze stron
znikam już z tematu bo zaraz mnie wciągniesz... a mi szkoda słów
zwierzaczek fajny
Ja kłótnię z Ruplestiltskin, zakończyłam wcześniej. Skoro chłopakom nie podoba się zachowanie wyżej wymienionego użytkownika to nie widzę przeszkód aby wyrazili swoją opinię na ten temat. Nie rozumiem również Twojej uwagi, która w tym przypadku nie należy do najtrafniejszej .
Dobra, milcz już największa spamerko na sb (odkąd tu przyszłaś, ciągle leciał spam) i nie pisz w moją stronę, dziękuję.
Wiek odpowiada umiejętnościom
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów