Kolejny niesamowity pojedynek w wykonaniu mariusza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pierdolicie, chłopak sie pokazął z dobrej strony, nie boi sie większych i silnych bo sam był taki, jest progres, chociaż ni hoja nie zaplace, to chce zobaczyc co pokaze w nastepnej walce
Zdziwko, polsat zawiodl, zbyt mocny przeciwnik, zero widowiska, no ale takie jest zycie, smutno, zimno, bol, dla nich trud skonczony.
Mnie tylko zastanawia czy on rzeczywiście przygotowuje się do tych walk z tyloma zajebistymi trenerami tak jak sie zapiera w wywiadach, bo z tego co widac od walki z najmanem zero progresu.
Pudziana to lubiłem oglądać jak był strongman'em, teraz można się tylko z niego pośmiać. On nie umie walczyć, po prostu biegnie do rywala i stara się walić pięściami, bo wie, że ma siłę w łapie. Jeśli da mu się przeciwnika, który się go nie boi to przegra. Najman srał po gaciach zanim wyszedł do ringu przegrał, ten tłusty pączek też szans nie miał. Thompson, Sylvia i ten koleś co z nim teraz walczył, oni liznęli trochę MMA, czy jakichkolwiek sztuk walki i go położyli.
Co do samego KSW to niedługo zrobią z niego wrestling, albo cyrk, bo zamiast walk prawdziwych fighterów dostajemy Pudziana i jego pseudo-walki.
Co do samego KSW to niedługo zrobią z niego wrestling, albo cyrk, bo zamiast walk prawdziwych fighterów dostajemy Pudziana i jego pseudo-walki.
Pudzian to się nadaje... do noszenia walizek z kartoflami/burakami...
PS.
MlodyPoliglota, jesteś pedał i w dodatku cwel... I chuj ci w oko, bo w dupę by ci było za przyjemnie cioto...
PS.
MlodyPoliglota, jesteś pedał i w dodatku cwel... I chuj ci w oko, bo w dupę by ci było za przyjemnie cioto...
na sadistic.pl zawsze mozna liczyc
W końcu mu sędziowie nie pomogli:)przerost treści nad formą,pudzian to nadęty kark,pusty jak bęben zulusów,szkoda że nie trafił na kogoś kto zrobiłby mu z ryja galaretę.Mógł mu ten drugi złamać bagietę to na rok byłby spokój z ''daaawaaaj na riiinggg''
Takie jest MMA w stójce pewnie by pudzian był liderem ale wystarczy ułamek sekundy jedna dźwignia i skończone, tak jak to pokazał mam Mamed
Pudzian nad psychiką musi popracować. Choćby nie wiadomo ile ćwiczył technikę, itp. to w każdej walce chłop leci jak taran i chce oklepać przeciwnika jak nie przymierzając Najmana. Tyle, że dobrze dla dobrze wyszkolonego partnera takie stampede to idealny moment, żeby szybko zakończyć walkę i było to widać - szybka kontra i Maniek zdziwiony jakby mu kto zimnioka ukradł.
Hmm no może sie stara jak trenuje nic nie poradzisz ; > Prostego strongmana nie nauczysz odrazu stu technik. takich rzeczy uczy się latami. Co do reszty to ja to oglądam dla Materli i w sumie Mammeda. Nie mówcie że nie jedzie po złoto ..
Ja nie wiem czego wy się spodziewacie po gościu który wystartował w MMA w wieku ~30 lat trochę trenując wcześniej boks. Jest 'kelnerem' i 'kelnerem' zawsze pozostanie bo jak on robi krok to inni dwa kroki do przodu - nigdy zawodowców nie dogoni.
To są walki 'kelnerów' i tak trzeba do tego podejść - to tak jakby iść na Borata z założeniem, że obejrzy się film dokumentalny o Kazachskich emigrantach. No kurwa ludzie!
To są walki 'kelnerów' i tak trzeba do tego podejść - to tak jakby iść na Borata z założeniem, że obejrzy się film dokumentalny o Kazachskich emigrantach. No kurwa ludzie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów