Umie przyjebać
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Czysty cios na koniec brody i dosyć silny więc no ... . Na początku myślałem ze grubszy będzie bohaterem
Bardzo mi się to podoba! Widać, że gość trenuje - praca nóg,balans i bardzo dobra szybkość. Ci goście to typowi ulicznicy - jeb w tył głowy kolesia jak wychodzi z klubu.
clf111 napisał/a:
Uderzenie w ucho, wielki mi coś. Równie dobrze mógł kopać po jajach. Jak taki kozak to niech powali uderzeniem w szczękę.
Strzałem w szczękę prędzej doprowadzisz do ko niż uderzeniem w ucho. Może powinieneś teraz pojechać do USA i powiedzieć zawodnikom UFC i Bokserom,że lepeij walić w ucho. Jesteś przykładem typowego bagniaka nie mającego pojęcia o tym co gada...
oozyxak0o napisał/a:
No zajebiście ale po co doklejałeś tą pedalską muzyke?
Michael_Myers napisał/a:
Pedalska muzyka już była, mi by się nie chciało nic "doklejać"
bodylee napisał/a:
jak się nazywa ta muzyka ?
PEDALSKA
Uwielbiam takie filmiki, niepozorny gosc i banda nastroszonych kurczakow. Roczny zapas piw za zrobienie kompilacji
bodylee napisał/a:
jak się nazywa ta muzyka ?
Lezginka (ros. Лезгинка, zwana też Islamey lub Czeczenką) – tradycyjny, ludowy taniec kaukaski, o tempie żywym, w metrum 6/8. Wywodzi się od ludu Lezginów, zamieszkujących południowo-wschodni Dagestan na północnym Kaukazie i północny Azerbejdżan, a obecnie znany jest w wielu rozmaitych wersjach, często charakterystycznych dla poszczególnych regionów Kaukazu.
Ta lezginka na JewTubie jest pod tytułem: Лезгинка отличная, оссааа
PS. Tak tak jestem specem od pedalskiej muzyki
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów