📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa to aż BOLI !!!!!!
no!!!! NOOO!!!!
thats cant be true.......
trzeba stworzyć jakąs nową kategorie, chyba extraHard...
thats cant be true.......
trzeba stworzyć jakąs nową kategorie, chyba extraHard...
Chyba jedno z najbardziej sadystycznych fotek;/
[*]
Zamiast w taki sposób niszczyć dobra, powinii je w paczki humanitarne wrzucić dla polskich studentów... MY MUSIMY ZA TO PŁACIĆ!!!
kurwa ale się podniecacie... szkoda troche tego alkoholu ale to normalka, był przemyt albo jakaś nielegalna wytwórnia i wykryli to i zniszczyli... swoją drogą to jak to była lewa wóda to nawet lepiej że to zniszczyli bo huj co za syf mógł być w środku... ja wole alkohol odpowiedniej jakości nie jakieś hujstwo w butelce po absolucie!
39
[img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]
u nas nie- bo sprzedaja w plastikach np po oleju
ja to bym ich obdarł ze skóry, polał ruskim spirolem, potem wsadził mrówki przez kutasa, następnie upierdoliłbym go zardzewiałym, tępym jak skurwysyn nożem, kazałbym im zjeść kutasy kolegów, a na koniec wsadził na złomie do zgniatarki na makulaturę...
oni chyba jacyś niepoważni są ;o
Rozumiem że to jest sadistic... ale kurwa bez przesady, wszystko ma swoje granice
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów