18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Gandalf 2022-07-17, 23:03 2
Twerkuje motocyklem dobry jest
Zgłoś
Hetman_Wielki 2022-07-17, 23:17
cannibal2007 napisał/a:

Ale doj***łeś z tą teoria, chyba jebnę ze śmiechu. Ciekawe czy chociaż rowerem kiedyś jeździłeś ?

jestem za stary by wchodzic w szczeniackie dyskusje z toba, jezdzilem prawie wszystkim co ma kola i za czasow kiedy
za cb nie myslala myslec elektronika bys sie nie wyjebal zwlaszcza zima, koniec tematu
Zgłoś
egzekucja 2022-07-17, 23:22 1
Shimmy to inaczej mówiąc drgania, które przenoszone na zawieszenie i kierownicę mogą spowodować niebezpieczne jej trzepotanie o rezonującym charakterze. Zjawisko owo czasem potrafi być tak silne, że wyrywa kierownicę z rąk, a wtedy tragedia może być nieunikniona.
Zgłoś
szejset66 2022-07-18, 8:24 1
Hetman_Wielki napisał/a:

jestem za stary by wchodzic w szczeniackie dyskusje z toba, jezdzilem prawie wszystkim co ma kola i za czasow kiedy
za cb nie myslala myslec elektronika bys sie nie wyjebal zwlaszcza zima, koniec tematu

Stary, wszystkim jeździł i dalej gówno wie.
Zgłoś
sandor 2022-07-18, 8:35 1
To jest "harley death wobble". To nie wina chłopa tylko gównianych motocykli harley.
Zgłoś
Marcin360360 2022-07-18, 11:16
KapejloneK napisał/a:

Zaczęło go jebać przy hamowaniu, więc przyhamował jeszcze bardziej

Kolor skóry mowi dużo na jego temat.
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2022-07-18, 12:33 1
Od razu jak tylko zobaczyłem to obleśne czerwone gówno to wiedziałem, że to ono będzie główną atrakcją.
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2022-07-19, 0:54
Potem takie zjeby wystawiają złomy na olxa i się kłócą z ceną XD

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
bania88 2022-07-19, 11:55
Z tego co pamiętam, to zakładało się amortyzator skrętu i te drgania były mniej niebezpieczne, łatwiejsze do opanowania.

Poza tym wygląda mi to na weave, nie shimmy.
Zgłoś
iwantms 2022-07-23, 0:46
Kręć mi dupą kręć mi dupą kręć
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów