📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
cannibal2007 napisał/a:
Ale doj***łeś z tą teoria, chyba jebnę ze śmiechu. Ciekawe czy chociaż rowerem kiedyś jeździłeś ?
jestem za stary by wchodzic w szczeniackie dyskusje z toba, jezdzilem prawie wszystkim co ma kola i za czasow kiedy
za cb nie myslala myslec elektronika bys sie nie wyjebal zwlaszcza zima, koniec tematu
Shimmy to inaczej mówiąc drgania, które przenoszone na zawieszenie i kierownicę mogą spowodować niebezpieczne jej trzepotanie o rezonującym charakterze. Zjawisko owo czasem potrafi być tak silne, że wyrywa kierownicę z rąk, a wtedy tragedia może być nieunikniona.
Hetman_Wielki napisał/a:
jestem za stary by wchodzic w szczeniackie dyskusje z toba, jezdzilem prawie wszystkim co ma kola i za czasow kiedy
za cb nie myslala myslec elektronika bys sie nie wyjebal zwlaszcza zima, koniec tematu
Stary, wszystkim jeździł i dalej gówno wie.
To jest "harley death wobble". To nie wina chłopa tylko gównianych motocykli harley.
KapejloneK napisał/a:
Zaczęło go jebać przy hamowaniu, więc przyhamował jeszcze bardziej
Kolor skóry mowi dużo na jego temat.
Od razu jak tylko zobaczyłem to obleśne czerwone gówno to wiedziałem, że to ono będzie główną atrakcją.
Potem takie zjeby wystawiają złomy na olxa i się kłócą z ceną XD
Pan to zapierdoli.. Jam jest syn królewski.''
,,Kurwy chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Poza tym wygląda mi to na weave, nie shimmy.
Poza tym wygląda mi to na weave, nie shimmy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów