📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
jestem raperem, mam lysa pale, hwdp hwdp jp jp jp 1000% jebac policje QQ dajcie 'piniondze' za jp koszulki yol yol polska jest zla tusk jest zly jol jol
Nexures napisał/a:
jestem raperem, mam lysa pale, hwdp hwdp jp jp jp 1000% jebac policje QQ dajcie 'piniondze' za jp koszulki yol yol polska jest zla tusk jest zly jol jol
Ja pierdole... Ktos tutaj chyba ma kompleks Pozdro szczylu!
Nexures napisał/a:
A w domu wszyscy zdrowi?
Oj przepraszam, nie masz domu.
hejterzy, poalaczyl bardzo duzo tekstow roznych raperow, zeby mialo to rece i nogi. Jak dla mnie super i piwko leci.
PIS JOŁ !
PIS JOŁ !
Panowie!!!!!!!!!!!!!!
żelipapą
Lech Roch Pawlak !!!!!!!!!!!!!!! ....i wysysa powietrze z pomieszczenia..
żelipapą
Lech Roch Pawlak !!!!!!!!!!!!!!! ....i wysysa powietrze z pomieszczenia..
BekaZRapsow?ref=ts&fref=ts
dupa dupa dupa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów