📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Śmiech to naturalna reakcja na czyjeś beknięcie. To kultura zaprogramowała ludzi aby odbierać to jako coś wstydliwego i obrzydliwego, chociaż są miejsca na świecie gdzie tak tego nie odbierają. Działa to tak silnie, że w niektórych rośnie poczucie winy, że chcieliby się z tego pośmiać, ale nie wypada, bo wyjdę na prostaka.
Także jak ktoś reaguje na to oburzeniem, to nawet nie jest to jego własna reakcja, tylko narzucona i wyuczona przez społeczeństwo w którym przebywa.
Także jak ktoś reaguje na to oburzeniem, to nawet nie jest to jego własna reakcja, tylko narzucona i wyuczona przez społeczeństwo w którym przebywa.
pokolenie 2000 tys. I takie mami synki chodzą po świecie i jedyne co potrafią robić to debila z siebie
Nie zesrajcie się wszyscy pierdoleni puryści. Jedyne czego można nie zaakceptować to jak w knajpie nad uchem ktoś pierdolnie taki odgłos. Poza tym? Może żart nie jest najwyższych lotów ale takie zawycie otworem gębowym może spowodować uśmiech, zdziwienie a na pewno zwróci uwagę. P. S. Sam jestem zwolennikiem utrzymywania manier na najwyższym poziomie ale pojedynczy wygłup nie od razu musi nosić znamiona zezwierzęcenia i upadku cywilizacji.
phrontch napisał/a:
Czy można stworzyć czarną listę użytkowników, którzy dają takim materiałom piwo? Piwo dla pięciu tematów tego typu skutkowałoby miesięcznym banem.
Spieprzaj dziadu. To i tak jest lepsze, śmieszniejsze i bardziej sadystyczne niż 90% tematów.
Serek4 napisał/a:
a może lepszy Ahmed krzyczący allah akbar z kałaszem w ręku?
Ty idź do psychiatry żreć jakieś leki,bo film o bekającym/ryczącym typie,a ty kurwa o bliskim wschodzie.Mój kumpel robi w psychiatryku,daje im leki,a oni pierdolą,na talibów,albo że był badaczem pisma świętego.A najlepsze jest to,że wszyscy z którymi jest jakiś kontakt,to oni glosują na pis,także po ma swoich w wiezieniach,a pis w psychiatrykach i pierdolą o giender,lewakach i że byli w klubie badaczy pisma świętego.mówił też,że ostatnio przywieźli typa,który nazywał się Jan Kowalski i bez przerwy dzwonił do CBA na swojego lekarza prowadzącego,że bierze łapówki i że jest lewak,błagał żeby go wypuścili na wybory bo musi zagłosować na pis.Jak on mi to opowiada,to ja jak nie których tu czytam to pojeby z psychiatryka są z dostępem do neta,na przepustce,no w chuj to samo co jest tu pisane,to jest monolog tych zjebów hihihihi
Gimby jebane lubią filmiki typu rasizm, samobójstwa, gwałty, morderstwa, ale bekanie to już absolutny brak kultury...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów