Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
TomBe 2019-04-15, 12:08 1
I to jest najlepszy przykład upadku CAŁEJ cywilizacji.
Zgłoś
AK1942 2019-04-15, 12:45
Nie wiem czemu,ale ja nawet się trochę posmialem
Zgłoś
b................3 2019-04-15, 12:58 3
Śmiech to naturalna reakcja na czyjeś beknięcie. To kultura zaprogramowała ludzi aby odbierać to jako coś wstydliwego i obrzydliwego, chociaż są miejsca na świecie gdzie tak tego nie odbierają. Działa to tak silnie, że w niektórych rośnie poczucie winy, że chcieliby się z tego pośmiać, ale nie wypada, bo wyjdę na prostaka.
Także jak ktoś reaguje na to oburzeniem, to nawet nie jest to jego własna reakcja, tylko narzucona i wyuczona przez społeczeństwo w którym przebywa.
Zgłoś
russian-roulette 2019-04-15, 14:08 1
pokolenie 2000 tys. I takie mami synki chodzą po świecie i jedyne co potrafią robić to debila z siebie
Zgłoś
Kosmodysk 2019-04-15, 16:32
2:18- chyba popuściła w majty
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2019-04-15, 17:12
Nie zesrajcie się wszyscy pierdoleni puryści. Jedyne czego można nie zaakceptować to jak w knajpie nad uchem ktoś pierdolnie taki odgłos. Poza tym? Może żart nie jest najwyższych lotów ale takie zawycie otworem gębowym może spowodować uśmiech, zdziwienie a na pewno zwróci uwagę. P. S. Sam jestem zwolennikiem utrzymywania manier na najwyższym poziomie ale pojedynczy wygłup nie od razu musi nosić znamiona zezwierzęcenia i upadku cywilizacji.
Zgłoś
t................r 2019-04-15, 17:21 8
tu lepiej

Zgłoś
camson 2019-04-16, 11:40
phrontch napisał/a:

Czy można stworzyć czarną listę użytkowników, którzy dają takim materiałom piwo? Piwo dla pięciu tematów tego typu skutkowałoby miesięcznym banem.

Spieprzaj dziadu. To i tak jest lepsze, śmieszniejsze i bardziej sadystyczne niż 90% tematów.
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-04-16, 11:53
Serek4 napisał/a:

a może lepszy Ahmed krzyczący allah akbar z kałaszem w ręku?

Ty idź do psychiatry żreć jakieś leki,bo film o bekającym/ryczącym typie,a ty kurwa o bliskim wschodzie.Mój kumpel robi w psychiatryku,daje im leki,a oni pierdolą,na talibów,albo że był badaczem pisma świętego.A najlepsze jest to,że wszyscy z którymi jest jakiś kontakt,to oni glosują na pis,także po ma swoich w wiezieniach,a pis w psychiatrykach i pierdolą o giender,lewakach i że byli w klubie badaczy pisma świętego.mówił też,że ostatnio przywieźli typa,który nazywał się Jan Kowalski i bez przerwy dzwonił do CBA na swojego lekarza prowadzącego,że bierze łapówki i że jest lewak,błagał żeby go wypuścili na wybory bo musi zagłosować na pis.Jak on mi to opowiada,to ja jak nie których tu czytam to pojeby z psychiatryka są z dostępem do neta,na przepustce,no w chuj to samo co jest tu pisane,to jest monolog tych zjebów hihihihi
Zgłoś
Gerwazy Waligóra 2019-04-16, 12:03
Gimby jebane lubią filmiki typu rasizm, samobójstwa, gwałty, morderstwa, ale bekanie to już absolutny brak kultury...
Zgłoś
Promek 2019-04-16, 22:06
z namiotem to odjebal jakby jakis niedziwedz w gawrze sie obudzil ^^
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów