Negral ujdzie, ale żeby nie pamiętać jaką Imperator ma ksywke, kolejne z tysiąca przejęzyczeń Jarka do kolekcji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Negral ujdzie, ale żeby nie pamiętać jaką Imperator ma ksywke, kolejne z tysiąca przejęzyczeń Jarka do kolekcji.
@Super Ruchacz i to jest chyba najlepsza opcja, Palikot i jego partia zupełnie nowi ludzie. Ile można głosować na tych samych.
dobrze gada , nie dajcie sie sprzedac
*sypki drift po blacie*
"Czy marihuana jest z konopii? Chyba nie.."
@Super Ruchacz
Zapomniałeś, że głosować można od 18 roku zycia
A w ogóle to wypierdalać z tą polityką
Zapomniałeś, że głosować można od 18 roku zycia
A w ogóle to wypierdalać z tą polityką
jakby sie nie poprawil to bym nadal mysal ze papiez to benedykt czternasty:D
dwakilo napisał/a:
Odczepcie się od Kaczyńskiego!!! Jak byście 62 lata mieszkali z matką to też by wam odjebało.
Racja, matce odjebało.
Dokładnie, dość tego!!! Głosujemy na Donka! On jest przystojny i się nie przejęzycza!
co to za polityk, który nie potrafi się nawet wysłowić
tusk=czopek bo tak głęboko wlazł ruskom i germanom w dupę. Nie mówcie że wam nie zdarzyło się przejęzyczyć przy wypowiedzi bo w to nie uwierzę... z konopi się kiedyś robiło liny do mocowania statków i rosły na polach ehh to były czasy A ja głosuje na PIS bo niestety nie ma w polsce bardziej chrześcijańskiej partii wszędzie komuna
ehh kurwa ,Gówno wiecie i Gówno widzieliście. Tyle..
ehh kurwa, Chuja wiesz i Chuja widziałeś
Cytat:
Nie mówcie że wam nie zdarzyło się przejęzyczyć przy wypowiedzi bo w to nie uwierzę...
Kurwa, przejęzyczenie przejęzyczeniem, ale do chuj pana nie kilkadziesiąt razy.
Jak może nami rządzić ktoś kto sam jest nieudacznikiem ? Ja pierdole...
Cytat:
A ja głosuje na PIS bo niestety nie ma w polsce bardziej chrześcijańskiej partii
Pierwsza lepsza partia prawicowa (np. ta markowajurkowa) jest bardziej katolicka, parę haseł od czasu do czasu w stronę staruszek w wykonaniu PiS-u to trochę za mało. Ba, od jakiegoś czasu (jeszcze sporo przedkampanijnego) nawet konserwatywna część PO jest jakby bardziej aktywna.
A z tematu, jak i mu podobnych, zdaje się płynąć przekaz, że ludziom bardziej przeszkadza durne przejęzyczenie, niż np. nieudolna polityka gospodarcza . To się nazywają priorytety.
Cytat:
@Super Ruchacz i to jest chyba najlepsza opcja, Palikot i jego partia zupełnie nowi ludzie. Ile można głosować na tych samych.
Przykro mi, na tanim antyklerykalizmie i przywilejach dla gejów państwa nie zbudujesz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów