Takie tam
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
A może by tak ogarnąc tyłki i zrozumieć czym tak naprawdę jest czarny humor?
Zdystanoswanie się do pewnych kwestii i wartości, a zwłaszcza do samego siebie. Dość zdrowa postawa podczas stykania się z taką tematyką, w której ten serwis bryluje.
Dlatego tez jeśli ubodzie mnie czyjaś wypowiedź na temat bliski memu sercu to nie zaczynam flejmu tutaj i nie bluzgam na prawo i lewo, czy tez nie staram się wbić autora wypowiedzi argumentami w glebę.
Więcej dystansu ludzie
Zdystanoswanie się do pewnych kwestii i wartości, a zwłaszcza do samego siebie. Dość zdrowa postawa podczas stykania się z taką tematyką, w której ten serwis bryluje.
Dlatego tez jeśli ubodzie mnie czyjaś wypowiedź na temat bliski memu sercu to nie zaczynam flejmu tutaj i nie bluzgam na prawo i lewo, czy tez nie staram się wbić autora wypowiedzi argumentami w glebę.
Więcej dystansu ludzie
A może po prostu każdy przyłączy się do merytorycznej dyskusji która bądź co bądź ale może być jedną z ciekawszych dzisiaj. Srał pies że katol ale podejdźcie do tego od strony historycznej. Jeszcze żaden papa nigdy nie abdykował ze stanowiska.
Jak dla mnie to Ratzi jest pragmatykiem i bądź co bądź solidnie chce wykonywać swoją robotę(niemiec pierdolony) a patrząc już na jego wiek tylko coraz bardziej by ramolał na tym najwyższym stanowisku w K.k. Więc decyzja dobra.
Jak dla mnie to Ratzi jest pragmatykiem i bądź co bądź solidnie chce wykonywać swoją robotę(niemiec pierdolony) a patrząc już na jego wiek tylko coraz bardziej by ramolał na tym najwyższym stanowisku w K.k. Więc decyzja dobra.
Wiem :*
tg23tm napisał/a:
Weź ty sie pierdolnij w czerep i poczytaj zanim sie wypowiesz ignorancie zapluty
Zapluty... jak zapluty karzeł reakcji AK? (dla nie wtajemniczonych: był taki "poster" propagandowy) Nie no słownictwo jak u rasowego komucha. Jestem dumny
tg23tm napisał/a:
Widze, że ty czerwonym skurwysynem jesteś do piachu z toba
Dzięki! Życzę dużo zdrówka, żeby ci żyłka na chuju nie pękła z emocji
@Di_ReDD
Malutki błąd - B16 jest drugim papieżem w historii który abdykował: Pierwszym był Celestyn V, który abdykował 13 grudnia 1294 r.
BTW: pamiętacie była jakaś przepowiednia, że świat się skończy jak papieżem zostanie Polak, a potem czarny a potem coś tam jeszcze Skoro B16 nie umrze jako papież to czy to oznacza, że ta przepowiednia dalej jest aktualna?
Była też druga przepowiednia, że jak się zapełnią wszystkie nisze umarłymi papieżami w kaplicy Sykstyńskiej(?) to też świat się skończy, a już zostało mało tych nisz... Może B16 w ten sposób poświęca się, żeby świat trochę dłużej potrwał?
QUASWERTY napisał/a:
Szczerze... Chuj mi z Twojego piwa :] I tak "radler" z 2 promilami...
to spierdalaj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów