Na trasie rajdu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
UP@
~założe sie, ze gdybyś siedział na miejscu pilota i zapierdalał po lesie między drzewami 190 km/h to prędzej zesrałbyś się w gacie niż wydusił jakiekolwiek słowo. Polak oczywiście najmądrzejszy. Clarkson ma bardzo duże doświadczenie jesli chodzi o prowadzenie wszelkiej maści pojazdów ale widac było że jednak troche strach go ogarnął.
~założe sie, ze gdybyś siedział na miejscu pilota i zapierdalał po lesie między drzewami 190 km/h to prędzej zesrałbyś się w gacie niż wydusił jakiekolwiek słowo. Polak oczywiście najmądrzejszy. Clarkson ma bardzo duże doświadczenie jesli chodzi o prowadzenie wszelkiej maści pojazdów ale widac było że jednak troche strach go ogarnął.
To nie Clarkson tylko James May
Dobrze, ze juz to widizalem w oryginalnej wersji bo jak mial bym ogladac ten filmik z tak ch*jowym lektorem to by mi zjebalo caly dzien ;(
Niestety z dubbingiem niektóre kwestie są po prostu nie śmieszne ;/ Jednak za TG zawsze piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów