18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
ska 2013-02-13, 11:21 1
UP@
~założe sie, ze gdybyś siedział na miejscu pilota i zapierdalał po lesie między drzewami 190 km/h to prędzej zesrałbyś się w gacie niż wydusił jakiekolwiek słowo. Polak oczywiście najmądrzejszy. Clarkson ma bardzo duże doświadczenie jesli chodzi o prowadzenie wszelkiej maści pojazdów ale widac było że jednak troche strach go ogarnął.
Zgłoś
Rafal1757 2013-02-13, 12:05
ile to musiało spalić
Zgłoś
tomaszedison 2013-02-13, 12:05 2
To nie Clarkson tylko James May
Zgłoś
crazY01 2013-02-13, 12:35
Dobrze, ze juz to widizalem w oryginalnej wersji bo jak mial bym ogladac ten filmik z tak ch*jowym lektorem to by mi zjebalo caly dzien ;(
Zgłoś
Edgarious 2013-02-13, 12:47
Za Top Gear zawsze piwo! Clarkson byłby dumny.
Zgłoś
Nikkoo 2013-02-13, 12:52
Niestety z dubbingiem niektóre kwestie są po prostu nie śmieszne ;/ Jednak za TG zawsze piwo!

qwerty
Zgłoś
itemeczek 2013-02-13, 16:49
To jest fura a nie przeciorane golfy czy bety starsze niż właściciel
Zgłoś
maniunio 2013-02-13, 17:10
Hejtują a sami nie wiedzą nic na ten temat. Jako pilot jechał tam James May. Nie w każdym filmiku z Top Gear wrzuconym tutaj musi być Clarkson
Zgłoś
Lenart 2013-02-13, 23:02
jechałem Continetalem 2 razy, jak pracowałem w hotelu w Krakowie - z rynku na parking na dolnych młynów i z powrotem alejami. Bestia, kosztuje od ok 600 tys za nówkę ale wart takiego hajsu.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów