18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Peprock 2010-01-05, 18:15
to prawda. muzyka tutaj to FAIL ,poza tym fajny filmik.
Zgłoś
qTwist 2010-01-05, 18:19 1
thc napisał/a:

... chujowego metalu, ktory jest chujowszy od tego...

Co wy macie do metalu? Nie lubię jak ktoś krytykuję muzykę. To, że nie znasz się na porządnej muzyce, tylko słuchasz popu, rapu i innych tego typu piosenek, Lady (z)Gaga rządzi, nie? Odwalcie się od metalu (ciekawe czy do rocka też coś macie, ale pewnie tak, bo go pewnie nie odróżniacie od metalu), pewnie nigdy nie słyszeliście żadnego utworu tylko kojarzycie z przecinaniem brzeszczotem blachy. Proponuje Black Sabbath - Iron Man. Świetna muza. Skoro już ściąłem kilka głów wrócę do tematu. Kilka z tych wpadek już widziałem, lecz wszystkie dobre. Najlepszy koleś z tą snajperką(?), czy to inna broń z przymocowaną lunetą? Nieważne. Masz piwo. Nie załamuj się tym, że ktoś krytykuje to co słuchasz. Słuchaj to co lubisz, chuj im do tego.
Zgłoś
I................r 2010-01-05, 18:43
Zajebiście, tamburyniarz. A łykasz czasem coś na uspokojenie? Chyba traktujesz parę rzeczy zbyt poważnie...

Btw classic metal czy hard rock są straszne. 15 longplay'ów jednego zespołu i wszędzie to samo
Zgłoś
afrixnefrezil 2010-01-05, 18:46
tamburyniarz, wrzuć na luz bo czuję tu takie JP FIRMA, tylko w wersji kindermetala albo jakiegoś innego czegoś. nie o tym jest ta Twoja Muzyka przecież...

Zgłoś
Wojtaszek 2010-01-05, 19:14 2
A mnie się podoba i muzyka i filmik. Dobry Trance jest ok. Ale i tak lepsze są klimaty Electro.
Zgłoś
eryk9997 2010-01-05, 19:29 2
tamburyniarz, ludzie krytykują muzykę głównie dlatego, że się na niej nie znają. Słuchają jakiejś komercji co leci w radiu eska. Jak usłyszą gitarę elektryczną to jest to dla nich metal a jak usłyszą bit to mówią że to techno. Niektórzy nawet jak słuchają dance'u to potrafią powiedzieć że to techno, a bardzo prawdopodobne jest to że w życiu takiej muzyki nie słyszeli. Pewnie mało kto z młodych ludzi wie nawet co to jest Dżem. Ja akurat znam ten zespół, i mimo że nie słucham blues'a to parę ich kawałków mi się podoba.
Mimo że nie słucham metalu itp. (parę łagodnych kawałków rocka mi sie podoba, ale to tyle), masz tamburyniarz rację co do krytykowania gatunków muzyki przez innych, ale odniosłem wrażenie jakbyś innych namawaiał do słuchania "cięcia brzeszczotem drutu" . Nie zniżaj się do poziomu innych. Pozdro
Zgłoś
B................S 2010-01-05, 19:58
To nie jest Temat o muzyce a już na pewno nie o poście tamburyniarza

Pamiętajcie o tym pisząc kolejne posty
Zgłoś
materac 2010-01-05, 20:07
przynajmniej można policzyć ilość wypowiadanych "Ouuu!" Przez cały filmik... Odważy się ktoś takiej kalkulacji? ;]
Zgłoś
xpaproszekx 2010-01-05, 20:18
moim zdaniem najlepsze z tymi kartonami w magazynie
Zgłoś
B................a 2010-01-05, 20:19
4:04 ten na bangee przezył?
Zgłoś
B................S 2010-01-05, 20:25
Brunetka sadistic.pl/skok-na-bandzi-vt23478.htm
Zgłoś
the_satyr 2010-01-06, 1:55
w sumie jak ktoś jest często na sadisticu to tylko zbiór filmików, które już widział...
Zgłoś
Kooron 2010-01-06, 3:35
fajne fajne niektórych filmików nie widzialem
Zgłoś
W................x 2010-01-06, 11:39
Zawsze mnie śmieszyły i będą śmieszyć wypadki Oczywiście pod warunkiem, że bez mojego w nich udziału
Zgłoś
S................u 2010-01-06, 14:06
To był pięęęęęękny rok!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem