📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:38
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa czemu murzynki bija sie jak malpy wszedzie.... Bitwa o banany kurwa
ostatnia scena niezła, kolega padł to trzeba spierdalać, frajerstwo, tylko dupy sie spisaly
Jak można tak kurwa zbezcześcić Toola. Wpierdol powinieneś dostać, a nie piwo.
Twardych nokautów szkoła
Większość to ciotowate kilku na jednego, albo z nienacka...
Fajna kompilacja, ale po 30sekundach głośniki trzeba wyłączyć!
no fajnie sie napierdalają, mi do gustu najbardziej przypadło jak mniejszy zglebował wiekszego (1.17-1.40) i za to piwo ale za muzyke... cały browar
Pan Fasola napisał/a:
Większość to ciotowate kilku na jednego, albo z nienacka...
Pani Halinka jest z nienacka,moze jej zapytaj...A tak pozatym to az sie ma ochote wyjsc i komus jebnac,leci piwo.
murzynom sie juz ladnie w tej glowie pojebalo bic sie mozna ale nie tak jak w ostatniej walce po glowie nieprzytomnego kopac
Kurwa co za idiota wyprowadza murzynów bez kagańca i smyczy? Potem się 2 takie spotkają i walczą o suki albo terytorium, gryzą ludzi albo srają po trawnikach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów