📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
00:39 heh, zawsze to robiłem w wyścigówkach za młodego nerda.
czaro9 napisał/a:
Z tego co mi wiadomo, określeniem "dzwon", zwykło się nazywać, od dawien dawna, konkretne pierdolnięcie w drzewo/głaz/ budynek/itd. a nie każde delikatne wykolejenie z drogi. Ktoś zaczął tutaj "dzwonować" na lewo i prawo w tytułach i teraz każdy pisze dzwon jak tylko auto zjedzie jednym kołem z asfaltu :/
jeździsz oplem?
Powie mi jakis specjalista na jaki chuj w momencie poślizgu na łyku Ci dzielni panowie wpierdalają hamulec w podłogę ? Może i ja się nie znam ale to chyba raczej nie pomaga w wyjściu z poślizgu :idz pan w chuj:
0:10 dźwięk typu da bum tsss
Zajebisty Leci piwo
niektore na wlasne oczy widzialem, zreszta tez jestem na tym filmiku super sprawa piwko grill ostry zakret i mozna caly dzien ''Kibicowac''
7.34 ku**a moje świerki
Dobry składak oby więcej takich
a prosze bardzo, wrzuciłem 4 najnowsza cześć, macie tu jeszcze 2 poprzednie. warto oglądać głównie ze wzgledu na rekacje kibiców
Widzę, że w Maluchu szybciej można się przewrócić na bok niż na rowerze
W samochodach z przednim napędem przy poślizgu podsterownym trzeba przenieść masę auta na przód, więc albo ściągamy gazu, albo w autach z abs-em hamujemy.
Przy nadsterowności w autach z napędem na przednią oś też można przy abs-ie hamować, by uspokoić dupę auta, choć w sytuacjach rajdowych raczej powinni kontrować i sensownie operować gazem
cinu314 napisał/a:
Powie mi jakis specjalista na jaki chuj w momencie poślizgu na łyku Ci dzielni panowie wpierdalają hamulec w podłogę ? Może i ja się nie znam ale to chyba raczej nie pomaga w wyjściu z poślizgu :idz pan w chuj:
W samochodach z przednim napędem przy poślizgu podsterownym trzeba przenieść masę auta na przód, więc albo ściągamy gazu, albo w autach z abs-em hamujemy.
Przy nadsterowności w autach z napędem na przednią oś też można przy abs-ie hamować, by uspokoić dupę auta, choć w sytuacjach rajdowych raczej powinni kontrować i sensownie operować gazem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów