Co tu dużo mówić...Różal w całej okazałości
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Co tu dużo mówić...Różal w całej okazałości
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Fajter hehe, zamiast się skupić na walce to p*****li głupoty.
poxin jeśli to Twoje dzieło to teraz waham sie, czy dać Ci piwo za talent, czy Cie opoierdolić za marnowanie go na rysowanie takich parobków polskiego 'ringu'.
mam genetykę jak wysrana jagoda ... ha ha dobra samoocena
@kupan "skromny poziom intelektualny tego człowieka"
kolejny hejterek? Typie wypowiada się na ludzie bez zadnych przestojów typu yyyyy aaaaa i myślenia jak odpowiedzieć na pytanie zeby było inteligentnie... wiele osób tak stara sie wypowiadać ale jednak gorzej im to wychodzi niż by rozmawiali tak jak potrafia zamiast stosowania języka z wyższej półki. Tak więc klekaj do miecza kmiocie i zajmij się robotą!!!
kolejny hejterek? Typie wypowiada się na ludzie bez zadnych przestojów typu yyyyy aaaaa i myślenia jak odpowiedzieć na pytanie zeby było inteligentnie... wiele osób tak stara sie wypowiadać ale jednak gorzej im to wychodzi niż by rozmawiali tak jak potrafia zamiast stosowania języka z wyższej półki. Tak więc klekaj do miecza kmiocie i zajmij się robotą!!!
@hace
Na tym zdjeciu wygląda jakby miał 2 kutasy wydziargane przy ustach
Na tym zdjeciu wygląda jakby miał 2 kutasy wydziargane przy ustach
HE HE HE pozdro marcin!
Oskar_s napisał/a:
Krowa która dużo pieprzy mało mleka daje
a Ty co osiągnąłeś mistrzu ?
Jak zdobędziesz tyle co on będziesz mógł tak pisać baranie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów