Kot miazdzy system
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Uwaga! film zawiera znaczną ilość osobników czarno skórych
Teraz to ludzie sie z czarnuchow smieja
to na poczatku filmiku to na 100% jakis rmx blloodhound gang - bad touch
Niestety Komandosy nie są już produkowane.. A przynajmniej nie ma ich w większej części kraju..
@dulek93
masz harda jebany płaczku, a jeżeli Ci jednak nie odpowiadają tamte materiały to jednak wynieś się na strony które sam zaproponowałes...
masz harda jebany płaczku, a jeżeli Ci jednak nie odpowiadają tamte materiały to jednak wynieś się na strony które sam zaproponowałes...
dulek93 napisał/a:
co to za gówno wrzucacie na sadistica... ja pierdole...
wypierdalajcie z takim gównem na kwejka a nie co wchodze po pracy by pooglądać coś sadystycznego przy obiadku to patrze a tu jakieś gówna w stylu czarnuch który robi z siebie debila chociaż nim jest ale jeszcze musi pokazać to całemu światu ://
Ktoś Ci kurwa każe to oglądać dzieciaku? Wystarczy użyć kurwa mózgu i zacząć używać scrolla.
co to za nuta z 1:47?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów