Czerwony samochód stał zaparkowany przez kierowcę, który gdzieś poszedł, a w międzyczasie spadła obok kobieta zrywając daszek i śmierć ponosząc od upadku gdyż umarła na skutek spadnięcia w dół.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@fantastico ja Cię bardzo lubie, nie zawsze czytam opisy bo nie zawsze mój umysł jest na nie gotowy, ale znowu niestety mijasz się z prawdą. Albowiem to nie spadanie było przyczyną nagłą, przerwania czynności życiowych kobiety, zwanej inaczej samicą. Lecz to nagłe przerwanie lotu, upadku, szybowania przyczyną groteskowej, brutalnej i natychmiastowej śmierci było.
Mors_Nigra napisał/a:
@fantastico ja Cię bardzo lubie, nie zawsze czytam opisy bo nie zawsze mój umysł jest na nie gotowy, ale znowu niestety mijasz się z prawdą. Albowiem to nie spadanie było przyczyną nagłą, przerwania czynności życiowych kobiety, zwanej inaczej samicą. Lecz to nagłe przerwanie lotu, upadku, szybowania przyczyną groteskowej, brutalnej i natychmiastowej śmierci było.
Sumując, tak jak w tytule danego posta, przyczyną śmierci był beton, gwałtownie przerywający lot, gdyż od samego latania się nie ginie. tak samo nie ginie się od zaczęcia lotu przez wyskoczenie, bo ten można zakończyć, np. w pierzu, skacząc z krawężnika. To właśnie ten beton jest postacią negatywną w tym dramacie.
Mógłbyś skracać te filmiki? Przez ponad połowę filmu nic się nie dzieje
@hallux nie żaden beton, a przerwanie spadania. Beton je zainicjował ale nie on zabił.
Przerwanie nastąpiło natychmiast stąd ten skutek. Gdyby lądowało się na pierzu (w wystarczająco dużej ilości) nie było by mowy o przerwaniu spadania a jego wygasaniu.
Przerwanie nastąpiło natychmiast stąd ten skutek. Gdyby lądowało się na pierzu (w wystarczająco dużej ilości) nie było by mowy o przerwaniu spadania a jego wygasaniu.
Ten materiał powinien mieć z pięćset piw i zostać na głównej ku uciesze sadoli!
Mors_Nigra napisał/a:
@hallux nie żaden beton, a przerwanie spadania. Beton je zainicjował ale nie on zabił.
Przerwanie spadania nie powoduje zgonu, przykładem może być bungee. Tam gwałtownie zostaje przerwane spadanie zmieniając jego zwrot, ale wcale nie czyni śmierci użytkownika. Z wygasaniem się zgodzę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów