Rachu ciachu i po strachu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Rachu ciachu i po strachu.
nie_mam_pomyslu_na_nick napisał/a:
No i co? Obcięliby pedofilowi jaja to i tak by ruchał. Kutasa im sie powinno obcinać
Kastracja zapobiega wytwarzaniu się testosteronu co skutkuje zaprzestaniem wytwarzania testosteronu u mężczyzny. A brak testosteronu powoduje zerowe napięcie seksualne. Taki sam efekt można utrzymać za pomocą leków które hamują wytwarzanie testosteronu (np Androcur). Z doświadczenia powiem że po lekach nie ma w ogóle napięcia seksualnego. Te leki często są stosowane w leczeniu raka, dewiacji seksualnych bądź w terapii hormonalnej u osób transpłciowych.
Ogólnie rzecz ujmując bez testosteronu nie będzie się im chciało ruchać.
Kurwa bez bolesne i bez krwawienia nuech sam se jaja obkreci skurwysyn.
w tym pomogła firma
Makita,
w reklamie niech doda sobie ,,profesjonalnie urywamy jajka,,
ja nigdy nie kupię już tej marki
tak jak Gillette, tym razem poważnie
Makita,
w reklamie niech doda sobie ,,profesjonalnie urywamy jajka,,
ja nigdy nie kupię już tej marki
tak jak Gillette, tym razem poważnie
Dawno nic nie przewinąłem... pierdole, wystarczy na dzisiaj.... Piwko się należy
Nigdy bym nie wykastrowal zadnego zwierzaka,ze wzgledu jak to musi bolec i tez ze wzgledu na na to ze jestem facetem tego nie powinni sie chlopi dotykac z szaczunku do wswoich jaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów