📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zalecam solidne pierdolnięcie pałą w ten kolorowy łeb
Panika ustanie, a rozumu i tak drugi raz nie straci
Panika ustanie, a rozumu i tak drugi raz nie straci
boo napisał/a:
To cos histeryzujace w kaftan kamerzyste zakuc a reszte palami rozgonic
I takich ludzi szanuje. Łap zimnego browarka w ten upalny dzień. Swoja drogą 2 policjantów z pałami powinno sobie poradzić z tym motłochem... Kamerzysta złapałby pierwszy ślad na ryju, a druga byłaby ta drąca japę wywłoka... Z gazem na ryju nie da sie tak łapczywie wydzierać. Kto by został dostaję Pało-Butano-pirynę do miejscowo... Kurwy kolorowy myślą, że każdy będzie i ma skakac pod ich dyktando.... Ojjj kurwa zdziwiliby się
Ten Szczurek musi być nieźle opłacany, jeśli jest na każdej manifestacji lgbt, najczęściej chodzi ze swym grubym chłopakiem, który wygląda, jakby spierdolił z kompani Thorina z Hobbita.
Postuluje za odtworzeniem ORMO - mam zawsze w tygodniu kilka godzin chętnie wpadną i zleje takie coś pałą
powinni ta co drze ryja przebolcowac pala w samochodzie , to by sie uspokoila moze
@wertuqq
Jeden z moich ulubionych momentów w "Plutonie". O razu myślę o swojej byłej, pewnie już bym wyszedł. Dla niekumatych 0:07 Johny Depp.
Jeden z moich ulubionych momentów w "Plutonie". O razu myślę o swojej byłej, pewnie już bym wyszedł. Dla niekumatych 0:07 Johny Depp.
Pięknie, może na zawał jebną te psychicznie chore odłamy społeczeństwa. Piwko dla policji!
oko.press/to-my-gwizdalismy-na-dude-w-pucku/
To Szczurek też jest pedałem że lata na te manifestacje ?
Gliniarze mogli zasadzić kopa na pizdę i byłby spokój. Tej drącej ryja również
Stuku napisał/a:
To jest tak zwany skakaniec. Jemu jest obojętne z kim, byle podziamgać otworem gębowym. Miałem takiego w szkole, chyba codziennie dostawał wpierdol, bo chodził i coś sapał. Zero instynktu samozachowawczego. Jak ktoś się wkurwi i go jebnie, to oczywiście będzie hur-dur, że opozycje bijom. Opozycje do normalnego społeczeństwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów