Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Też pierwsze co mi przyszło na myśl, to wylać coś gorącego, ale problem z patolami jest taki, że jak nie zabijesz to wróci się zemścić. :/ Niejednego miałem sąsiada wojującego na podwórku z głośnymi patolami. Kończyło się zawsze częstym niszczeniem jego auta i ostatecznie wyprowadzką sąsiada. Z wiekiem bydło pewnie wyleciało na wyspy albo jak było zbyt głupie na kupno biletu na samolot to wyleciało do Holandii, poszło pierdzieć w pasiak lub zdechło i siłą rzeczy uwaga uwaga... Nie uspokoiło się, bo teraz wprowadzili się koledzy ze wschodu. Libacje i wschodnia muzyczka. No, ale jakoś muszą się zagrzewać do boju o socjal.
tak czytam czytam, myślę spoko
a tu chuj, musiałeś wpierdolić temat ukraińców bo by ci żyłka na dupie pękła XDDD
tak czytam czytam, myślę spoko
a tu chuj, musiałeś wpierdolić temat ukraińców bo by ci żyłka na dupie pękła XDDD
A skąd wiesz, że ukraińców? Dla mnie wschód brzmi i wygląda jak wschód. Chciałem tylko dokończyć smutna historię patolstwa, które jest niekończąca się opowieścią, póki nie będzie przyzwolenia na publiczne lincze.
JPRDL, tyle lat edukowania, ci wszyscy skrybowie zapisujący historyczne wydarzenia, a matoły ciągle nie wiedzą, że w przypadku walki z baszty czy z murów, na napastników leje się rozgrzany olej czy ołów...
Przybysze z Afryki w Anglii nie znają takich wysokich budowli jak zamki z murami i basztami. Najbardziej zaawansowane to lepianki, które można zdobyć bez jakiejkolwiek strategii.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów