📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Za pomoc zwierzętom należy się zawsze wielkie zimne piwo !
Za taką pomoc należy się nagroda. Chociażby finansowa.
Bezdomnym to nie ma kto pomóc a oni w podzięce też mogą polizać i zesrać się na podjeździe !
@up bezdomni są najczęsciej bezdomnymi z własnej,nieprzymuszonej woli kolego,a zwierzęta nie są niczemu winne tego,że ktoś je gdzieś zostawił czy wyjebał z domu. Osobiście wolałbym pomoc takiemu psiakowi niz bezdomnemu. Ludzie to kurwy-jak pokazuje ten filmik (nie chodzi mi o tych co uratowali tego psiaka,bo dla nich to sie nalezy skrzynka zimnego budweiser`a) i dlatego wiekszy szacunek mam do zwierząt
oni majawiecej takic akcji najlepszy jest ten szary na poczatku a pozniej okazal sie ialy i bardzo wdzieczny co widac nafilme . szukajcie gdzies w necie ..Ja jade na ryby
chciałbym się obudzić pewnego ranka i mieć nagle lepsze życie. Tak jak ten pies
Takie rzeczy powinno się robić normalnie, z powodu moralności, a nie żeby nagrać filmik z wzruszającą muzyczką.
A dam piwo - jak mi kurwa ludzi nie żal - bo to obłudne skurwysyny... tak za doprowadzenie psa do takiego stanu powinni odbierać statut "człowieka" i wysyłać "twardziela" na miesięczne safari - tak jak go natura stworzyła. 30 dni spierdalania przed gepardardami - to jest dopiero bycie kozakiem.
Dorzucam 2 psa uratowanego przez tych gości - z tego co zrozumiałem przywrócili mu częściowo wzrok.
Dorzucam 2 psa uratowanego przez tych gości - z tego co zrozumiałem przywrócili mu częściowo wzrok.
niektórym z Was przydałaby się maść na ból dupy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów