Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Bezdomny
yogi • 2014-01-24, 21:12
Wychodząc dzisiaj od znajomych zauważyłem na wewnętrznej stronie drzwi do budynku taki oto wydruk.
Od siebie dopisałem to czego nauczył mnie Sadistic

Jak się nad tym zastanowić taki dowcip jest dosyć dobrym
sposobem, aby wywołać refleksję u tych bezdusznych skurwysynów,
którzy przy minus 15 st.C nie pozwalają bezdomnym ogrzać się przy
cieple CO na klatce schodowej.

Tak, mam chujowy aparat w telefonie...
Zgłoś
606 2014-01-25, 3:02 2
Mieliśmy tu taki przypadek to mu w końcu ktoś wpierdolił i już żaden nie przychodzi.
Śmierdzący gównem na całe piętro, zarzygany, osrany, oszczany kurwa menel brzęczący butelkami po nocy straszący 80-letnie kobiety (połowa mojego sąsiedztwa to jebani emeryci). Jeszcze mu się przez sen agresor włączał i wydzierał mordę. Psy wzywaliśmy z 5 razy, zawsze kurwa wracał, bo co mu policja zrobi jak go nawet dotknąć nie chcą?
Oblałbym skurwysyna wodą, najlepiej zimną, teraz na zimę efekt byłby piorunujący, ale pewnie dojebaliby mi wyrok jakby go znaleźli sztywnego nad ranem gdzieś pod blokiem.

Co do "cichych" "niebrudzących" meneli - wypierdalać do noclegowni.
Mam nadzieję, że to czytacie, żule

internetowi wojownicy napierdalają na sadolu na lewactwo zapominając, że właścicielem jest lewak, który trzepie na nich siano. tyle wygrać.
Zgłoś
hogg 2014-01-25, 4:16 1
Masz strasznie pedalski charakter pisma.

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
panchamityle 2014-01-25, 4:43
Średnio da się poznać jego charakter pisma, skoro pisał wielkimi literami.
Zgłoś
Pietia82 2014-01-25, 5:15
Dla bezdomnych są noclegownie. Nikt nie lubi smrodu moczu i gowna na klatce. Tylko niektorzy z noclegowniami maja jeden prosty problem - tam nie mozna byc pod wplywem ani spozywac alkoholu. Chyba prościej nie mozna wytlumaczyc.
Zgłoś
KrisCFC 2014-01-25, 5:49
Arek_e38 napisał/a:

Bezdomny niech idzie do noclegowni, a naprutego żula od którego wychodząc z mieszkania można się pożygać nie chcę mieć na klatce.

To musisz wyjść z klatki, hehehehe.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
htr83 2014-01-25, 10:14
wczoraj przyjąłem bezdomnego na klatkę
Zgłoś
herbalix 2014-01-25, 11:04 1
mieszkam w Krakowie, w mieście, w którym co roku na rynku wyprawia się menelstwu wigilię, na którą zjeżdżają tłumnie z całej polski, a skoro już przyjechali, to zostają do wiosny. śpią na klatkach, na których całą noc drą mordy, srają, szczają i dewastują. smród taki, że rzygać się chce. w tramwajach to samo. mobilne ogrzewalnie. menel jedzie tramwajem i tramwaj jedzie menelem. w takiej sytuacji sam bym takiego żura wysadził, ale nie mam tak mocnego żołądka. bez kitu, na hardzie z przyjemnością oglądam jak z ludzi flaki wypadają, bez mrugnięcia okiem nachylam się nad psim gównem, żeby posprzątać, dzielnie znoszę średnio przyjemny zapaszek towarzyszący perforacji jelita, ale smród menela niemytego od '93 roku jest nie do zniesienia. do tego jak mój pies postawi na trawniku klocka, którego nie będzie po pierwszym deszczu, a ja klocka nie podniosę, to dostanę mandat. ale jak tramwajem pełnym ludzi jedzie sobie 80 albo 300 kg gówna (często jeżdżą stadami) to wtedy jest ok.
Zgłoś
Mom and Death 2014-01-25, 11:13 2
Cytat:

Bezdomny niech idzie do noclegowni, a naprutego żula od którego wychodząc z mieszkania można się pożygać nie chcę mieć na klatce.

I często tak wychodzisz od żuli z mieszkania ?

Zgłoś
hogg 2014-01-25, 15:18
panchamityle napisał/a:

Średnio da się poznać jego charakter pisma, skoro pisał wielkimi literami.

Ma pedalsko-damski charakter pisma wielkich liter

Stay back 100 meters or you will be shot
البقاء على بعد 100 متر الظهر أو تكونوا بالرصاص
Zgłoś
panchamityle 2014-01-25, 15:50 1
@up
Ok, przekonałeś mnie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów