📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gościu wygląda sympatycznie ale wyraźnie zmęczony życiem. Szkoda, bo może nie jest cholernym menelem, złodziejem czy kij wie jakim innym podmiotem. Niech się szczęście do niego uśmiechnie, bo prawdopodobnie na to zasługuje.
Jakoś tak do głowy mi przyszło że na chwilę obecną łatwiej zaimponować ludziom, kobiecie z dobrego domu która wystawi dupę w teledysku i coś zamiauczy ze zmienionym cyfrowo głosem niż bezdomnemu który coś tam konkretniejszego potrafi niekoniecznie mam tu na myśli pianino ale przykład dobry.
co jak co, ale ten koleżka gra zajebiście, wzruszyłem się prawie tak samo jak przy reklamie merci
Dremer...a ja tu nie widzę talentu, zwykły 8-9letni dzieciak zagrałby tak samo albo i lepiej. To do samej gry, co do skomponowania takiej melodyjki...Jak masz w chuj czasu to przez 10lat i Ty tez coś takiego byś stworzył, wystarczą chęci i systematyczność.
Ale ogólnie to duży plus dla tego Pana, robi to co lubi, a nie tylko chleje tani denaturat.
PS wiem co mówię, bo kilka lat grałem na takim ustrojstwie i kolejne kilka na trąbce.
Ale ogólnie to duży plus dla tego Pana, robi to co lubi, a nie tylko chleje tani denaturat.
PS wiem co mówię, bo kilka lat grałem na takim ustrojstwie i kolejne kilka na trąbce.
cola1111 napisał/a:
Dobra, dobra. Już my tam wiemy na jakiej trąbce.
Nie zdziwilbym sie gdyby ktos podkradl melodie i zrobil z tego wielki hit 'swojego autorstwa'
poprosze o link do oryginalu , cudowna melodia
Każdy kto umie grać, może przebrać się za lumpa i nagrać taki filmik Ale ten to chyba nie przebieraniec.
cola1111 napisał/a:
Gdzie można posłuchać twoich kompozycji ?Dremer...a ja tu nie widzę talentu, zwykły 8-9letni dzieciak zagrałby tak samo albo i lepiej. To do samej gry, co do skomponowania takiej melodyjki...Jak masz w chuj czasu to przez 10lat i Ty tez coś takiego byś stworzył, wystarczą chęci i systematyczność.
jakby nie mogli mu pomóc wystarczy ze go ubiorą i umyją a potem wysłać do knajp gdzie grają na pianinie jakąś melodie dla gości od razu będzie miał prace ...
wkurwia mnie płakanie nad losem bezdomnych żuli i innych
nikt mu nie wlewał wódy do ryja , nie wsadzał lufki z crackiem albo zabronił mu pracować
nikt mu nie wlewał wódy do ryja , nie wsadzał lufki z crackiem albo zabronił mu pracować
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów