18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Bezdomny ze Zgierza mieszka w ziemiance
-................- • 2014-01-02, 16:10
Tak jak w tytule. Pan Jan ze Zgierza samodzielnie zrobił sobie dom wykopując dziurę w ziemi. Ma się bardzo dobrze, jakąkolwiek pomoc odrzuca, myje się w rzece, ma emerytkę i niczego więcej do szczęścia mu nie potrzeba.

Opatrunek nosi dlatego, bo twierdzi, że "złe duchy" psują mu nos.

Źródło: onet
Zgłoś
Penc 2014-03-13, 18:59
Z tym "nosem" to chyba spierdolił z teledysku "what does the fox say"

Better dead than red!
Zgłoś
Macieyou 2014-03-13, 19:00 4
No ja pierdole, to już szczyt skurwysyństwa. Facet nikomu nie przeszkadza, mieszka w tej ziemiance to niech sobie mieszka. Fakt, chujowa sytuacja i nie do pomyślenia w "cywilizowanym" kraju. W takiej sytuacja ta jebana banda darmozjadów od przybijania pieczątek powinna tym bardziej dać mu jakiś dach nad głową a nie wypierdalać go z deszczu pod rynnę (a może spod rynny pod rynnę ?). Jeszcze bardziej się skompromitowali, o ile bardziej się da.

całe życie wiatr w oczy. Dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej?
Zgłoś
Qbiini 2014-03-13, 19:01 5
Tak z ciekawości... Pod jaki adres listonosz mu doręczył list że się ma wynieść? o_O
Zgłoś
Daimler1916 2014-03-13, 19:09 4
Tych wszystkich urzędników do prawdziwej roboty zagonić bo od tego siedzenia na cieplutkich stołkach w dupach im się przewraca....
Zgłoś
radzio541 2014-03-13, 19:15 5
Polska-kraj w którym bezdomnego można eksmitować
Zgłoś
Catacombe 2014-03-13, 19:37 2
Td0bT napisał/a:

No to jest kurwa chore. Facet od dłuższego czasu nie ma normalnego miejsca zamieszkania, zapewne go na nie nie stać i nigdy nie będzie. Jednak jakiś cygań, tudzież emigrant z gównolandu na starcie dostaje full socjal, mieszkanko z którego później zrobi melinę i sobie żyje za hajs podatników. Polska to kraj absurdów, te kurwy nie myślą logicznie. Dla nich lepiej jest utrzymywać szkodników i wszelakie robactwo z zewnątrz niż rodowitych polaków. Pojebanstwo to za mało powiedziane.

Polaków też utrzymują, ale tylko patologie. Niedaleko mam bloki socjalne, to mieszkańcy na starcie dostali umeblowane mieszkania. A jak się skończyło? Drzwi do klatki dorobione poprzez wyjebanie dziury w ścianie, szyby powybijane i ogólny rozpierdol. I najlepsze że i tak dostają hajs.
Nie każdy z zewnatrz jest jak ty to określasz "robactwem" bo jak jakiś turek robi na kebabie to chuj mi do tego, zarabia uczciwie i można się najeść. Państwo nie powinno wspierać patologii a z nią walczyć.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
GrenAcid 2014-03-13, 19:41 1
Jak mawiał mój dziadek i tata, cyt: "Urzędnik to najbardziej tępy kutas pośród ludzi" taka prawda.

Daj im czego chca, daj im opowiesci, daj im mozliwosc do byia calkowicie inna osoba, daj im rozwiazywac problemy,
daj im uczucie spelnienia, daj im sile i wladze, daj im przyjaciol, daj im silnych w uczuc i wrazen, daj im katharsis...
Zgłoś
i................y 2014-03-13, 19:55
@up: Twój dziadek jest Twoim ojcem?
Zgłoś
MICHALANIOLDZIWKO 2014-03-13, 20:00
Qbiini napisał/a:

Tak z ciekawości... Pod jaki adres listonosz mu doręczył list że się ma wynieść? o_O

Pewnie "Lepianka w lesie przy 4 sosnie od lewej".
Zgłoś
enjoy7 2014-03-13, 20:25
Macie taki ból dupy o to że człowiek żyje w lesie a nawet nie znacie jego historii. Mówiąc w skrócie jest to kryminalista, gościu przesiedział łącznie co najmniej kilkanaście lat w więzieniu. Więc wcale mi go nie jest szkoda. Nie oznacza to, że ma żyć w nędzy, ale skoro w życiu nie zapracował sobie sam na to, żeby godnie żyć, to żyje w lepiance. Wcale mi go nie jest z tego powodu szkoda, skoro sam sobie spierdolił życie.
Zgłoś
Maek 2014-03-13, 20:36
Może żyje w ziemiance, bo to zdrowe?

30 gru 13 09:47 - "...63-letni pan Jan mieszka w ziemiance..." (art. z Onetu)

2014-03-13 09:34 - "...54-letni pan Jan zimę spędził w wykopanej w ziemi jamie..." (art. a Express I.)

3 miesiące i 9 lat młodszy, chyba sam zamieszkam w lesie.
Zgłoś
twardydb 2014-03-13, 20:37
jest po wojsku i ma emeryture chcial po prostu mieszkac w lesie;p lubi te klimaty

ale urzedasow to jebac kijem w dupe
Zgłoś
necroboss 2014-03-13, 20:43
Hahaha "proszę się wynieść z lasu", a las jest państwowy czytaj publiczny i chuja mu mogą zrobić
Zgłoś
riczardson 2014-03-13, 21:11 1
Pierdolenie o szopeenie, nikt z zewnątrz z dupy nie doostanie za frajer Bóg wie czego - bo niby dlaczego - inaczej ma się to z azylem politycznym. Przypomnę, że za komuny podczas stanu wojennego wielu Polaków korzystało z azylu np. w Austrii - dostawali full opcje, nawet kasę na buty. Więc proszę mi tu nie pierdolić o pojebanswie bo innych przykładów jest wiele, nie wiecie dokładnie jak jest na świecie, a pierdolicie.
Zgłoś
1408 2014-03-13, 21:21 1
Niech urzędnicy każą dzikom jeleniom i innym zwierzętom wynieść się z lasu, bo jest własnością komunalną.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów