📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Druga część filmu to istne kino grozy. Tylko ten wystrzał jakiś biedny, jakby z kapiszonów strzelał to byłby lepszy odgłos
Pamiętam kiedyś w podstawówce całą serię nam tego puszczali. Najlepiej zapadł mi w pamięć pedofil co złapał dziewczynkę na "koteczki w piwnicy", dzieciak co nosił klucz do domu na szyi, dziewczynka uśpiona cukierkiem od nieznajomego i fragment tego wideo.
Policjant-magik kurwa zawsze się z dupy pojawiał.. Nigdy nie lubiłem chuja..
rozkurw napisał/a:
KIedyś za malolata żule z pod osiedlowego sklepiku chcieli mi soprzedac 9.... za 100zł to tez mogło sie żle skończyć.
Dobrze, że nie miałeś wtedy 100zł
Chyba każdy to widział w podstawówce i gimnazjum ja to jeszcze pamiętam podobne filmiki o asertywności o tym zeby niezadawać sie z obcymi o uzaleznieniach oraz o seksie beke miałem i mam do tej pory z Tego
FryzjerZG napisał/a:
hehe no dobry klimat, wspolczuje dzisiejszym dzieciakom ze nie zalapali sie na pozna komune i wczesna postkomune. Nie byliby tacy pizdowaci i glupi jak dzieci kapitalizmu...
Raz kapitalizm nie ma nic wspólnego z dzisiejszym krajem...
Dwa to jakbyś nie zauważył to dzisiejsze dzieci wychowują rodzice z okresu czerwonej komuny i "transformacji" czyli to ich wina że nie hartują dzieci na mniej pizdowate i ich wina że są reliktem czasów panowania klasy robotniczej/proletariatu gdzie posiadanie mózgu było prawie zakazane ustawowo...
o kurwa... jak tam się pojawił ten policjant?
Gadają, gadają... nudy.. przewijam.. gadają.. przewijam.. a tu nagle siedzi sobie policjant na łóżku!
kurwa to ja może nie będę nic mówił, niezgodnego z prawem bo pojawi się policjant! :O
na koniec ten sygnał karetki niepotrzebny. powinna być reklama jakiegoś zakładu typu "Orcus" albo "Heaven"...
Mało osób to oglądało bo większość wolała napierdalać w piłkę na dworze niż gapić się w gadające pudło ;]
Czemu ten bydlak strzelił do kolegi? Pewnie planował to od dawna...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów