W USA obezwładnienie typa trwałoby kilka sekund
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać po takich akcjach jak Europa jest slaba, jak bardzo praworządnośc w niej nie działa. Życie bandyty stawia się wyżej niż życie policjanta.
phrontch napisał/a:
W USA obezwładnienie typa trwałoby kilka sekund
Leczenie oraz rehabilitacja po w/w - kilka lat.
Rząd współorganizujący marsz feministek na 8marca który przeszedł z hasłami typu "patriarchat zabija więcej ludzi niż coronawirus". Następnie ten sam rząd karze ludzi mówiących głośno ze to było mocnym implusem zarażeń na koronowirusa i sam marsz był bardzo nieodpowiedzialny.
Ten sam rząd który wykopał bohatera narodowego gen. Franco i pochował w mniej znaczącym miejscub(typowo komunistyczne zagranie).
Ten sam rząd który przyjmuje tysiące imigrantów i przyklaskuje hasłu: "tourist not welcome. refugees welcome"
I za wybór tego rządu to niech giną.
Ten sam rząd który wykopał bohatera narodowego gen. Franco i pochował w mniej znaczącym miejscub(typowo komunistyczne zagranie).
Ten sam rząd który przyjmuje tysiące imigrantów i przyklaskuje hasłu: "tourist not welcome. refugees welcome"
I za wybór tego rządu to niech giną.
Juzwa napisał/a:
Pewnie się powtarzam, ale policja powinna mieć na wyposażeniu widły. Widok kilku policjantów z widłami ostudzi kurwa każdego pojeba.
Broń biała? Ciekawy pomysł!
Szkoda pojazdów na takiego kapucyna. W stanach już dawno by miał kilka kulek
Ale się ten Messi spasł jak nie grają.
Jeśli to faktycznie Hiszpania to coś kojarzę, że u nich policia to odpowiednik naszej straży miejskiej. Policja w Hiszpani to Guardia Civil.
Malaga , moje miasto takie piękne . Na El Palo to w każdy czwartek tk...
żle kojażysz , to policja nacional,
BatistaBomb napisał/a:
Jeśli to faktycznie Hiszpania to coś kojarzę, że u nich policia to odpowiednik naszej straży miejskiej. Policja w Hiszpani to Guardia Civil.
żle kojażysz , to policja nacional,
Komendant się nawalił...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów