Niedoświadczony jaguar nie za bardzo wiedział, jak sobie poradzić ze skamlającym, osranym ze strachu psem (zwróccie uwagę na ogon psa)
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Z tym ogonem to oczywista sprawa. Chronił to co najcenniejsze - JAJA.
Gdybym miał ogon zrobiłbym z niego tarczę dla jaj
Gdybym miał ogon zrobiłbym z niego tarczę dla jaj
Jaki morał? "Nie śpij na środku drogi, bo cię coś wpierdoli"
lilmuzynio napisał/a:
Psy to największe pizdy wśród zwierząt. Przypominają sebixów na osiedlu atakujących pierwszoklasistę wracającego ze szkoły. Są mocne i mądre w grupie.
Wszystkie psy powinno się likwidować a te typu pitbul to wręcz z urzędu.
Wstawaj!!!! Zesrałeś się!!!
Psy nie są do walki z jaguarami czy innymi kotowatymi tym bardziej udomowione więc sklejce pizdy xd
Hranipex napisał/a:
Z tym ogonem to oczywista sprawa. Chronił to co najcenniejsze - JAJA.
Bardziej zatykał dupsko aby się nie zesrać ze strachu przed kamerą.
Psy są głupie jak but. Do tego tchórze i sprzedawczyki. Psy to najgorsze kurwy ze świata zwierząt. No może tylko gołębie są gorsze. Jebać psy.
może się chciał pobawić a ten go zbluzgał
Oglądając film właśnie przychodziła mi do głowy jedna myśl kojarzaca się właśnie z zachowaniem kobiet. Pies definitywnie suka i i jaguar tak stwierdził " jak ma mi tak pierdolic to pierdole. Ide"
Gołębie, jak ja ich kurwa nienawidzę...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów