18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Bezradność jaguara
phrontch • 2018-10-17, 18:29
Niedoświadczony jaguar nie za bardzo wiedział, jak sobie poradzić ze skamlającym, osranym ze strachu psem (zwróccie uwagę na ogon psa)

Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-10-17, 23:34 4
Z tym ogonem to oczywista sprawa. Chronił to co najcenniejsze - JAJA.
Gdybym miał ogon zrobiłbym z niego tarczę dla jaj
Zgłoś
N................X 2018-10-18, 0:12 2
Jaki morał? "Nie śpij na środku drogi, bo cię coś wpierdoli"
Zgłoś
S................n 2018-10-18, 0:39 6
lilmuzynio napisał/a:

Psy to największe pizdy wśród zwierząt. Przypominają sebixów na osiedlu atakujących pierwszoklasistę wracającego ze szkoły. Są mocne i mądre w grupie.
Wszystkie psy powinno się likwidować a te typu pitbul to wręcz z urzędu.

Wstawaj!!!! Zesrałeś się!!!
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2018-10-18, 3:30 2
Psy nie są do walki z jaguarami czy innymi kotowatymi tym bardziej udomowione więc sklejce pizdy xd
Zgłoś
Heydash 2018-10-18, 5:37 1
taki obesrany że aż zapomniał jak się szczeka
Zgłoś
quraaq 2018-10-18, 6:41
@up: Na stówę jakieś łożysko wybite.
Zgłoś
~Angel 2018-10-18, 8:09 3
Hranipex napisał/a:

Z tym ogonem to oczywista sprawa. Chronił to co najcenniejsze - JAJA.

Bardziej zatykał dupsko aby się nie zesrać ze strachu przed kamerą.
Zgłoś
parolpl 2018-10-18, 8:38
Lampartowi zrobiło się głupio, że musi pizdę zabić, to sobie poszedł.
Zgłoś
skin88 2018-10-18, 8:40
Tak kurwa, rozczłonkował to chyba cię wujek w piwnicy, bez przesady, nie był zbyt duży ten pchlarz jebany, trochę zimnej krwi, jakiś dobry kij i masz nowy dywan pod kominek
Zgłoś
jebacgowno 2018-10-18, 8:49 4
Psy są głupie jak but. Do tego tchórze i sprzedawczyki. Psy to najgorsze kurwy ze świata zwierząt. No może tylko gołębie są gorsze. Jebać psy.
Zgłoś
dudek694 2018-10-18, 10:45 1
Jak bym widzial feministke broniąca swoich wymyślonych praw
Zgłoś
N................o 2018-10-18, 11:46 1
może się chciał pobawić a ten go zbluzgał
Zgłoś
mj91111 2018-10-18, 19:26
Oglądając film właśnie przychodziła mi do głowy jedna myśl kojarzaca się właśnie z zachowaniem kobiet. Pies definitywnie suka i i jaguar tak stwierdził " jak ma mi tak pierdolic to pierdole. Ide"
Zgłoś
panta_rhei 2018-10-18, 21:50
Gołębie, jak ja ich kurwa nienawidzę...
Zgłoś
kurpat 2018-10-19, 13:07
dudek694
Ja tam widzę przeciętnego samca alfa z mikropenisem ujadającego w internecie że feministki chcą odebrać mu męskość i władzę (których nigdy nie miał swoją drogą).
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów