Kolejny filmik z serii pełen profesjonalizm
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chyba mieli jakieś szkolenia z obezwładniania, ale jak na nich patrze to pała mięknie. Powinni potrenować z 3 lata judo a i tak kobieta tylko do papierkowej roboty się nadaje.
Jak miałem jakieś 15, może nawet 14 lat, pochlałem jakoś jak po raz pierwszy na mieście ( nie, że jakiś patol jestem, miałem urodziny, więc z kumplami postanowiliśmy się napić) i jak wracałem to zaczepił mnie tajniak, że jestem najebany i mam z nim iść na komendę. Wyrywałem się mu jakiś czas, potem podbiegł jeszcze drugi i wyjebali mnie na glebę, leżałem na ziemi oni mnie trzymali, a ja im jeszcze spierdoliłem. Biorąc pod uwagę fakt, że byłem najebany jak szpadel i ważyłem pewnie jakieś 60 kg, to nie do ogarnięcia jest to, że nie potrafili mnie złapać.
Na pasach nie przeszedl, Jesus Fucking Christ! Mam 30 lat i smieszy mnie pokolenie JP ale powiem jedno - JEBAC TAKA POLICJE, JEBAC TAKI RZAD!
breakdance'a bede tanczył hahaha
Ten typ : co wy kurwa chcecie ?
Pies:Na pasach nie przeszedłeś. od 0:45
Pies:Na pasach nie przeszedłeś. od 0:45
No i tak to kurwa właśnie jest... Mój dobry kolega który uzyskuje czołowe miejsca w BJJ na mistrzostwach Polski , ma kilkanaście pokończonych kursów(począwszy od płetwonurka skończywszy na instruktora samoobrony) , studia i co najważniejsze "powołanie" aby nie być PSEM tylko policjantem dostaje za każdym razem pismo z odmową przyjęcia go do pracy. Dlaczego? Bo kurwa 99% ludzi tam pracujących mają pozałatwiane stołki na 7lat wstecz... Jak tu ten zawód szanować? Jak czuć przed nimi strach skoro jakiś cep spod sklepu potrafi szarpać policjantem jedną ręką?
Welcome to Poland !
Welcome to Poland !
Jest mi za nich wstyd. Ta nie udolność.. mam 170cm i potrafię bez problemu wykrecić komuś rękę tak by leżał na ziemi i się nie chciał ruszyć ze strachu przed bólem.
Btw. Oni nie mogą go uderzyć, skopać itp. BO zaraz bu było ze brutalność policji, nie bija to jest zaś nieudolność.
Btw. Oni nie mogą go uderzyć, skopać itp. BO zaraz bu było ze brutalność policji, nie bija to jest zaś nieudolność.
kupim nową...
ps. na chuj polska policja ma pistolety??? nie moga ich uzywac, dac im dobre paralizatory i napierdalac takich pijusow czy chamow ,, problem z glowy bez szarpania
ps. na chuj polska policja ma pistolety??? nie moga ich uzywac, dac im dobre paralizatory i napierdalac takich pijusow czy chamow ,, problem z glowy bez szarpania
Gość powinien ostać parę razy pałą prze łeb, paralizatorem i byłby grzeczny.
Problem nie leży w policji, tylko w społeczeństwie (i w prawie) które nie pozwala policjantom użyć siły.
Problem nie leży w policji, tylko w społeczeństwie (i w prawie) które nie pozwala policjantom użyć siły.
Polską policje i amerykańską różnią tylko prawa. To nie tak że tam są silniejsi czy coś.
Tutaj wykręcił by mu rękę za bardzo czy uderzył to by było w głównym wydaniu wiadomości "brutalność policji".
Chuj z tym że nie wiadomo o co chodzi, jak masa półinteligentów widzi filmik zaczynający się w połowie interwencji gdzie policja próbuje kogoś obezwładnić to krzyczą "zomo"
Tutaj wykręcił by mu rękę za bardzo czy uderzył to by było w głównym wydaniu wiadomości "brutalność policji".
Chuj z tym że nie wiadomo o co chodzi, jak masa półinteligentów widzi filmik zaczynający się w połowie interwencji gdzie policja próbuje kogoś obezwładnić to krzyczą "zomo"
ale po chuj się szarpać jak i tak go zawiną i tak ?
o ja pierdole, ostatnio w uwadze parę dni temu na żydVN było właśnie o naszej polskiej policji i pokazywali tam tego typu filmiki i celem tego wszystkiego było chyba ośmieszenie i oczernienie jej. Punktem kulminacyjnym był mini wywiad (już na żywo w studio), w którym to policjant, jakiś wyższy stopień, usiłował wytłumaczyć co jest spowodowane takim sytuacjom. Niestety pan prowadzący uwagę nie dał nawet dojść mu do głosu, przerywał co chwila jego wypowiedź zmieniając pytania. A to co usiłował wytłumaczyć i to czego wy durnie nie wiecie to fakt, że polskie prawo jest tak spierdolone, że gdyby taki policjant (jak w tym filmiku) powiedzmy żeby móc skuć takiego żula użyłby większej siły, tj wykręcił rękę albo nawet obezwładnił go to w tym momencie taki człowiek idzie do sądu i pozywa policjanta o pobicie i co was pewnie bardzo zdziwi, wygrywa sprawę. A dlaczego zapytacie? Bo policjant NIE MA PRAWA użyć przemocy wobec podejrzanego O ILE on pierwszy tego nie zrobił. To samo się tyczy uzbrojenia. Policjant nie ma żadnego prawa użyć broni palnej jeśli napastnik sam takowej nie posiada i jeśli jej NIE UŻYŁ. Nawet jakby się rzucił na niego z nożem to jedyne co taki policjant może zrobić to najwyżej pałki użyć i nic więcej. W przeciwnym razie wyląduje w pierdlu.
Jeszcze wracając do tej uwagi pan prowadzący usiłował wytłumaczyć, że w Polsce policja nie wzbudza żadnego strachu i respektu, porównująć z policją np w hameryce. No niestety nie dał temu policjantowi wytłumaczyć, że w takiej hameryce prawo pozwala policji nawet strzelać jeśli podejrzany nie będzie słuchał poleceń, ponieważ jak już mówiłem przerywał mu bez przerwy.
tl;dr policja w Polsce nie ma prawa użyć siły/broni dopóki podejrzany nie zrobi tego pierwszy
Jeszcze wracając do tej uwagi pan prowadzący usiłował wytłumaczyć, że w Polsce policja nie wzbudza żadnego strachu i respektu, porównująć z policją np w hameryce. No niestety nie dał temu policjantowi wytłumaczyć, że w takiej hameryce prawo pozwala policji nawet strzelać jeśli podejrzany nie będzie słuchał poleceń, ponieważ jak już mówiłem przerywał mu bez przerwy.
tl;dr policja w Polsce nie ma prawa użyć siły/broni dopóki podejrzany nie zrobi tego pierwszy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów