📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A to wszystko za wyruchanie kozy tatusia
Za słabo temu pierwszemu nawpierdalał bo mu z głowy nie spadł.
A tak poważnie to jestem za karą cielesną, ale nie aż taką jak w filmiku.
Za słabo temu pierwszemu nawpierdalał bo mu z głowy nie spadł.
A tak poważnie to jestem za karą cielesną, ale nie aż taką jak w filmiku.
Tatuś nieuczciwy bo jednemu wpierdolił zdecydowanie słabiej, ehh te faworyzowanie .
Z powyższych wypowiedzi mogę wywnioskować, że połowa z użytkowników sadistica to bardziej zaprawieni w boju niż nie jeden żołnierz wzięty do niewoli, a druga połowa to psychole.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No i co z tego, jest fajnie.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
No i co z tego, jest fajnie.
Niezła patologia, ale ciekawe co dzieciak przeskrobał że taki wpierdziel dostał?
Na moje oko to są dziewczyny, a co przeskrobały to zobacz w komentarzach
ku**a nie ogarniam mówicie że koleś dobrze robi, a i tak większości z was fapuje przy twerkach >.< i że tym laską się należy.....
kurna jakie macie historie czekam, az ktos napisze jak go napierdalali ceglami, a pozniej srali na oczy
Porządny wpierdol jeszcze nikomu nie zaszkodził... no co najwyżej tym co umarli...
dzisiaj wszyscy sa zdziwieni takim widokiem. kiedys wpierdol od ojca to byla norma. sam nie raz dostalem i dzisiaj moge mu za to podziekowac
Tępy murzyn tylko wpierdolić potrafi, a każdy co leje dziecko, które nawet jest bezbronne, nie zasługuje na na żadne usprawiedliwienie. Sztuką jest znaleźć inną karę niż wyżycie się, bo każdy argument jest lepszy, niż argument siły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów