📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zakładam, że ok 1000h straconych na grę aby coś takiego tworzyć... w tym czasie można stać się ekspertem w dowolnej dziedzinie... a podniecanie się tym czymś jest jeszcze bardziej chorę... w sumie sadistic
A nie ma w polskich internetach jakiegoś kurwa forum o grach?
Dice wyruchało więcej ludzi od Donaldinio....W tym mnie też.
Maść na ból dupy poproszę
Maść na ból dupy poproszę
Spójrzcie na chat w 0:42! Wszędzie Polacy
Jebać bf, mam 3 i znudziła mi się po paru godzinach. Czekam na Titanfalla.
Właściciele AMD mogą mieć powody do radości gdyż jest już dostępna biblioteka zamiast directa i jest to mantle, a działa tak że zwiększa widocznie fps bez zagłębiania się w szczegóły, także nie trzeba już przedrożonego proca intela ani geforca za miliard. AMD i więcej nie potrzeba. A bf4 to jedna z 1szych gier na których można mantla odpalić
Bf,Cod, oba komercyjne, nastawione na zyski, mające w dupie gracza, gówienka, i jeszcze te dlc zamiast łatek (ale tutaj to można w sumie podziękować EA jeżeli chodzi o Bf). Zawsze jest alternatywna którą sam polecam, Arma3.
Kurwa mam dość tych gimbusów na tej stronie!!;/ jakieś filmy pojebane tutaj wrzucacie co ni chuja się mają do tematyki tej strony!! i jeszcze wszyscy się podniecają jakimiś grami.. i nie piszcie żeby je omijać bo ich tutaj nie powinno być. Gdzie są moderatorzy tej strony?? czy to są może takie same gimbusy i im też to się podoba.
Sadol schodzi na psy, nawet dział hard (ostatni bastion) nie jest już tym samym, trzeba chyba się przerzucić na inna stronę.
Sadol schodzi na psy, nawet dział hard (ostatni bastion) nie jest już tym samym, trzeba chyba się przerzucić na inna stronę.
gozdek napisał/a:
Kurwa mam dość tych gimbusów na tej stronie!!;/ jakieś filmy pojebane tutaj wrzucacie co ni chuja się mają do tematyki tej strony!! i jeszcze wszyscy się podniecają jakimiś grami.. i nie piszcie żeby je omijać bo ich tutaj nie powinno być. Gdzie są moderatorzy tej strony?? czy to są może takie same gimbusy i im też to się podoba.
Specjalnie dla Ciebie:
@up
specjalnie dla mnie film z rodziną nagrałeś?? Dzięki jestem wzruszony..
specjalnie dla mnie film z rodziną nagrałeś?? Dzięki jestem wzruszony..
Tak samo ci debile od Rome II. Gra ma juz kilkanascie patchy a nadaj wyjebuje do pulpitu, wiesza sie i chodzi chujowo...
jebac EA w dupe
...Rowerzysta... napisał/a:
Zabugowane gówno, nie gra. Zamiast załatać grę jak należy, to wydają płatne DLC. Chuje.
Głupota jest darmowa, co nie?
Jak pewnie zauważyłeś to friendly-fire jest wyłączony, więc powiedz mi, jak sobie wyobrażasz działanie fizyki w takim wypadku?
Zabugowany to masz mózg co najwyżej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów