📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Chyba by mnie szlag trafił gdybym dostał head'a w heli Dziwi mnie tylko K/D ratio bo jak na takie akcje to ma niskie.
Rewela. Ja oczywiście gram lepiej, ale cieszy mnie fakt że mam konkurenta który dorasta mi do pięt
jak rusek to wiadomo ze odpalony
BTW taki "fragmovie" to moim zdaniem zlepek tego co się udało przypadkiem
Niskie k/d ma pewnie dlatego że nie wychodzi z serwera jak wejdzie dobry gracz i go zabije kilkanaście razy tylko gra do końca czerpiąc satysfakcję z gry.
Wiele pr0 skilli wychodzi jak ktoś go 2 razy zabije żeby ratio nie spadło (które wyjebali na noobach)
Zubar napisał/a:
zna ktoś moze soundtrack ?
Cliff Lin - Isn't It All Worth Fighting For
Cliff Lin - Heavy Metal Machine
Mark Petrie - Chronus
Kurwa... ja też tak gram ale czy od razu mam robić frag-movie i pokazywać jaki to ja nie jestem zajebisty?
battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/25315474/1/244339348/
battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/25315474/1/244339348/
ja tez takie akcje robie i to na padzie... czasami nawet wychodze z domu.
Cytat:
Gość nazywa się Wovn. Jeżeli nie gra na aimbocie to chyba już czas żeby wyszedł z domu...
niby czemu odrazu ze no life . proste wyliczenie . Ludzie majacy odrobine pojecia o przeciwlotnictwie moga czynic takie rzeczy sam tak smigam tyle ze w bc2
po tytule sądziłem że chodzi o jakieś auto, a tu jakaś zjebana gierka
TA DA!!!
I tak powstał świat...
Nie wiem jak jest w BF3 z botami, bo gram od niedawna, ale to nie jest tak jak w CS i COD, że strzeli prosto i ten pocisk leci cały czas prosto. W BF3 jest bardziej realna fizyka i żeby zabić kolesia w śmigłowcu, to trzeba wiedzieć kiedy strzelić, pod jakim kontem, lub mieć zwyczajnie farta. Jak zabił kogoś w ten sposób więcej niż kilka razy, to już nie jest fart, tylko skill.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów