Grafika idealnie obrazująca to, co obecnie zachodzi w Europie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
My rozdawaliśmy światu technologię, naukę, obyczaje, ŻYCIE. Jesteśmy najbardziej zaawansowani we wszystkim, więc do nas lgną te śmiecie...
Przecież można wyprowadzić się do Azji, czy Afryki nawet (kto tu cokolwiek sprawdza). Tylko do Afryki - po chuj? A do Azji - po chuj? Na wycieczkę spoko, a do życia? Patrzeć się na te kolorowe mordy, żeby oczopląsu dostać?
UltorMatrix napisał/a:
Oczywiście, (...) sowieci to nie Ruskie
Tak, ZSRR to nie Rosja! Rosja przestała istnieć po trwajacej 4 lata wojnie i utraciła niepodległość na ponad 70 lat. Wszyscy, którzy walczyli o niepodległą Rosję zostali zgładzeni lub pozsyłani do łagrów. Utożsamiania Rosji z ZSRR, to tak jak utożsamianie Generalnej Guberni z Polską!
Crem0wy napisał/a:
O czym ty mówisz? Bo ja nie wiedzę związku między karaniem Polaka za Konkwistę Hiszpańską o czym ja mówiłem a karaniem nazisty za zbrodnie nazistów o czym ty mówiłeś.
trudno będzie mi się modlić kiedy osobiście "wierzę" że Boga nie ma.
Ile Ty masz lat, że czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
jabolmax napisał/a:
filmik ze stanów, gdzie biali właśnie urządzili czerwony genocide
no dokładnie, zabijano fizycznie i społecznie ludzi na podstawie plotek i pomówień w kraju, którego naród nosi Wolność przez Wielkie W i Boga przez jeszcze większe B na ryju...
Hehehsy92 napisał/a:
no Polska się jeszcze trzyma, kurwa OSTATNI BASTION
niby jeszcze jest Japonia, Korea i inne, ale co ja tam wiem...
UltorMatrix napisał/a:
Ile Ty masz lat, że czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?
Jutro będzie okrągłe 5latek...! xD
popatrzmy na to z tej strony, Czarnoskórych tempili całe wieki, u Azjatów był Vietnam, wojna Japonii z Rosją a do Chin bali się wjechać bo huj wie co by tam czekało. Arabowie już wojują na całego teraz pora zrobić z białego niewolnika
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów