Apartheid był przecież be...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Apartheid był przecież be...
GeorgeHarvey1 napisał/a:
Biali farmerzy w RPA nie mają łatwo
Pytanie, czym koleś sobie zasłużył. Jeśli to np. pedofil był, to chuj mu na grób.
mwaski napisał/a:
Pytanie, czym koleś sobie zasłużył. Jeśli to np. pedofil był, to chuj mu na grób.
Jestem niemal na całą rękę w stanie się założyć, że napierdalali go z powodu jego "białej supremacji".
[
Do tej pory kilkadziesiąt tysięcy białych farmerów zostało zamordowanych w RPA + ich rodziny, można to liczyć już jako ludobójstwo, wszystkie te zbrodnie są niemal wyłącznie powiązane rasowo, bo samo posiadanie,- wiadomo, rozbój. Kobiety białych farmerów są niemal gwałcone na śmierć. Lubość w torturowaniu białych jest praktycznie w ogóle nie brana jako dodatkowy czynnik walki z tymi grupami. Kłopot w tym, że kto ma z nimi walczyć, jak sam prezydent RPA niemal non stop nadaje na białych farmerów w TV.
Janusz Waluś wróć
Janusz Waluś wróć
Czarna logika: farmy spalić i zdechnąć z głodu, tudzież popłynąć na socjal do UE.
RoboCat napisał/a:
i skonczy sie jak zwykle, bialych wygonia a za 2 lata beda zapraszac bo glod...
Nie wiem jak z farmerami, o inżynierów mechaników już błagają na kolanach. pojechałem sobie na początku roku na kilka mies. nie było źle,
Gdyby ktoś myślał o pracy za granicą - dobry, (ale naprawdę dobry) ustawiacz wtrysku z miejsca dostaje 6kEUR /mies na początek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów