+idealnie to opisująca fotka (mistrzowie olimpijscy z 2012)
+idealnie to opisująca fotka (mistrzowie olimpijscy z 2012)
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żywym przykładem jest Afryka, a szczególnie RPA. Panowie dopóki nie zaczął się proces kolonizacji to wszyscy wiemy w jakich warunkach żyli murzyni. Ich poziom cywilizacyjny, bez ,,interwencji" białego człowieka jest pokazany u Cejrowskiego.Jakieś lepianki w których żyją, prymitywne rolnictwo, hodowla zwierząt, a przecież do cholery Afryka jest naszą kolebką i stamtąd rozprzestrzeniliśmy się na cały świat. Ogólnie, mam wrażenie, że nie tylko dla nas, ale i dla nich samych najlepiej by było gdyby biali nigdy nie weszli w głąb czarnego lądu.
Jeszcze jedno. W RPA 10% populacji ma AIDS. Wyobraźcie sobie, że w waszej 30 osobowej klasie np. w liceum 3 osoby są zarażone potencjalnie śmiertelnym wirusem HIV
Jakby Europa była na przemian pustymi stepami, i bujnymi dzunglami z wysokimi temperaturami i drapieżnikami to też byśmy do tej pory mieszkali w jaskniach.
Ogólnie oni rozwijali się głównie duchowo i osobiście jako umysł i ciało, w ogóle nie rozwijając cywilizacji.
Czy ty siebie słyszysz ? Kurwa, oni są bardziej cofnięci w rozwoju duchowym niż ciapaci i katole razem wzięci ;/ M. in. maja tam polowania na czarownice, uważają ze gwałt na białych leczy z HIV, ćpaja "jenkem" czy jak to się nazywa, nie wspominając że dają sobie narzucać zarówno wiarę chrześcijańską jak i islam ( przez te wszystkie "misje" ).
Co do faktu, ze przystosowali się do warunków, fakt, ale kurwa pies czy słoń także przystosuje się do warunków, przykład, migracje w trakcie pory suchej/deszczowej. To nie jest jakikolwiek wyznacznik.
Osad i regionów tam jest od chuja i każda klika pewnie wierzy w zupełnie co innego. To tak jak u nas są zjeby które wierzą w 60 letnich Marianów jako Bogów (patrz sekty) czy w to, że płeć można sobie wybrać.
mam bekę z was i waszych "antypostępowych" teorii nie ma czegoś takiego, że facet czy kobieta jest bardziej przystosowany do pracy czy zajmowania się domem. to są po prostu wzory i role, które wpajane są ludziom od X lat. nie jest wam głupio, że nie potraficie sobie sami ugotować żarcia czy wyprasować koszuli? mamusia was wygoni kiedyś z domu, albo dupeczka się wkurwi i będziecie chodzić głodni i wyglądać w pogniecionych ciuchach jak pół dupy zza krzaka?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów